dijous, 2 d’octubre del 2014

Primera divisió Aleví-Benjamí-Prebenjamí

Les més petites, en joc


Per superar les diferències que existien en el nivell entre equips de passades temporades, a la categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí, les més petites de la família del futbol femení català, la FCF aquesta temporada ha creat una Primera divisió on tenen acollida els equips més potents d'aquestes edats. Avui us detallem els equips que disputen aquesta categoria, que en principi eren 12 equips, i amb la caiguda d'un d'ells, queda en 11.


La competició comença per les més petites (Foto: Roger Benet).

No podia faltar el campió del passat Campionat de Catalunya, el RCD Espanyol, que serà l'equip a batre per els seus rivals, especialment per qui va perdre la final la passada temporada, el CE Sant Gabriel. Les semi-finalistes de la passada temporada, CF Igualada i l'equip que va entrar per coeficient com a millor segon de grup, UE Centelles, tampoc es perdran la primera campanya d'aquesta categoria de gran nivell.

Conjuntament amb les que varen guanyar el títol en el Grup I, el CF Igualada, les actuals sots-campiones, les egarenques de la EF Bonaire, també tenen lloc a la competició, com el tenen les cinquenes, UD Viladecans i  en principi també hi participaven les sisenes, FC Llevant Les Planes, però s'han caigut del calendari a últim moment. Del Grup II, han sigut seleccionades, a part del RCD Espanyol, campiones, les sisenes classificades, el Cerdanyola FC

Del Grup III, a part de CE Sant Gabriel i UE Centelles, les terceres classificades, UE Vilassar de Mar, hi seran, conjuntament amb les quartes classificades, CE Sabadell, també han demanat plaça i jugaran la competició, i ja a pre-temporada han avisat guanyant el prestigiós Torneig de Centelles en la seva categoria. La UCF Santa Perpètua, cinquenes en aquell grup, i CE Llerona, sisenes, també obtenen plaça per jugar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada