dijous, 30 d’octubre del 2014

Primera divisió Juvenil: Quarta jornada

Quatre equips fan el ple


El FC Barcelona segueix imbatut a la competició, buscant acabar la temporada amb les mateixes 30 victòries que la passada, mentre que el RCD Espanyol, aquesta temporada si dona la talla d'equip gran, mentre troben la companyia de la sensació de la categoria, el CE Pontenc. La FE At. Vilafranca completa el quartet d'equips que han guanyat els quatre partits que han disputat.



Els quatre equips capdavanters, ja han obert forat sobre el Levante Les Planes, que ha aconseguit set punts, mentre que el primer equip vallesà de la categoria, és el CE Sabadell, que suma sis punts en les quatre jornades, havent guanyat en els dos desplaçaments (Pubilla Casas 0-4 i CE Europa 1-3) i caient a casa contra dos dels líders (1-3 At. Vilafranca i 0-3 FC Barcelona). També trobem amb sis punts, però en vuitena plaça, al Cerdanyola FC, un equip que ha guanyat també dos partits, caient en altres dos, un d'ells contra el RCD Espanyol per 0-2 en un partit força ajustat.

La EF Barberà-Andalucía, equip nou a la categoria, també suma sis punts, mantenint-se en novena plaça, i en el seu cas, havent guanyat els dos partits que ha jugat a casa, i perdent els 2 que ha jugat com a visitant, un d'ells amb el RCD Espanyol, per 5-0 i l'altre amb les cinquenes classificades, Levante Les Planes per un ajustat 2-1. L'últim equip vallesà, no ho té tant bé, la EF Bonaire resta en quinzena plaça havent perdut a les quatre jornades disputades, encara que un va ser contra el FC Barcelona (1-4) i l'altre amb el RCD Espanyol (4-0).

Classificació:
1-   FC Barcelona     12 pts.
2-   RCD Espanyol     12 pts.
3-   CE Pontenc     12 pts.
4-   FE At. Vilafranca     12 pts.
5-   FC Levante Les Planes     7 pts.
6-   CE Sabadell     6 pts.
7-   Reus Deportiu     6 pts.
8-   Cerdanyola FC     6 pts.
9-   EF Barberà-Andalucía     6 pts.
10- CE Europa     6 pts.
11- PBB La Roca     4 pts.
12- UE l'Estartit     3 pts.
13- Vic Riuprimer     3 pts.
14- CE Sant Gabriel     0 pts.
15- EF Bonaire     0 pts.
16- CE Pubilla Casas     0 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada