diumenge, 12 d’octubre del 2014

Segona cat.: EFM Lanzarote - CE Sabadell B 2-0

Un derbi que no va decebre

El partit entre dos dels equips aspirants al títol del Grup III de Segona catalana entre la EFM Lanzarote i el CE Sabadell B, va ser una clara mostra del que s'espera sempre d'un derbi. Tensió, bon joc, esforç i un partit molt ajustat, xiulat per un Juan Manuel Pinazo que va tenir un arbitratge força encertat i un final amb lleugera polèmica que no va passar dels límits del terreny de joc.

Un derbi molt atractiu (Foto: Roger Benet-EFML)

L'inici del partit va ser amb molta cautela entre els dos equips, i les arlequinades van ser les que van trencar foc, en una falta que Lídia va enviar lleugerament fora, i poc després, Sílvia va haver de desviar un rebot que gairebé Ari acaba rematant al quart d'hora de joc. Les sabadellenques van estar a punt de marcar de nou en una pilota que van perdre les egarenques a la medular, però Núria va tallar la pilota a la frontal de l'àrea, i dos minuts després, al 27, Judith va treure un córner que Ester va rematar de cap per fer el 1-0. Allà, les de l'Escola van tenir més control i arribades, amb una Sílvia que va tallar algunes jugades de perill que li van arribar als seus dominis. La oportunitat més clara per a les de la capital, va ser quan Lídia va rebre una passada a vora el punt de penal però va disparar massa desviada la bola. Amb el 1-0 es va arribar al descans.

Al segon temps, la sortida fulgurant de les noies de Raúl Rodríguez va estar a punt de donar-los el segon gol, amb tres remats d'Eli en sols dos minuts. Les de Sant Llorenç atacaven més, però les arlequinades van estar en tot moment molt ben estructurades al darrera. Al minut 66 va arribar un altre cop de cap on Sílvia es va lluïr, i les sabadellenques van espavilar, sobretot amb Patri i Ruth sobre la gespa, arribant amb perill, fent Marina un xut que es va escapar molt alt poc desprès de la mitja hora de la segona part i un fora de joc al límit de Patri quan es quedava sola davant una Raquel, que es lluiria primer traient el perill en un embolic a l'àrea petita i després traient una mà espectacular en un xut duríssim de Ruth al minut 88. La sentència arribaria quan entre Sheila i Sara robaven una bola a la central saballuda i la pròpia Sara afrontava Sílvia i la superava amb un xut creuat per fer el 2-0 al minut 93. Les egarenques estaven físicament trencades i fins al final del partit, al minut 99, gairebé no es va jugar a res.