dimarts, 21 d’octubre del 2014

Segona catalana, jornada 3

Els set grups en marxa


Un cop començada la competició de la FCF en els set grups de la categoria, us fem un petit resum de com estan les classificacions, això si, sobretot del Grup III, on estan enquadrats els equips del Vallès Occidental i un dels que més alt nivell competitiu té.

El CE Sabadell B va guanyar al CF Ripollet per 3-0 (Foto: Romagosa).

Comencem per el Grup I, on domina el CF Vallirana, amb tres victòries en tres jornades, seguit per CE Òdena i Sant Andreu de la Barca, amb dues en dos partits jugats, mentre que Incresa, amb dos guanyats i una derrota contra les líders, ocupa la quarta plaça. En el Grup II, la FE Hospitalet At és líder amb set punts en tres partits, però seguit de prop per les grans favorites del grup, la EF Vilanova, amb dues victòries en els dos partits disputats. Un dels altres equips complicats, és el CF Can Vidalet, amb quatre punts en dos partits, havent empatat amb les líders, 0-0, aquesta passada jornada.

En el Grup III, tres equips imbatuts. EF Manu Lanzarote, amb tres victòries en tres partits i Sant Cugat Esport B i CF Finsobe, amb dues victòries en dos partits. En quarta plaça, UD La Planada B amb sis punts en dos partits. El CE Sabadell B, per la seva part, ocupa la vuitena plaça, amb tres punts en dos encontres, per sobre la UE Rubí, amb tres en tres i tanquen la taula CF Ripollet amb zero en dos i tretzenes la ADFB Ripollet amb zero en tres.

Al grup IV, CE Sant Esteve d'En Bas i CE Pradenc son els grans favorits per pujar, i els dos han començat guanyant els tres primers partits que han disputat, mentre que les terceres, CF Torelló, suma set punts de nou possibles. En el Vè grup, CF Arenys de Mar lidera amb set punts de nou possibles i CF Barceloneta B i FC Gladiador les persegueixen, amb sis en dos partits. UD Molinos ocupa la quarta plaça, amb dues victòries en les tres jornades i una derrota, patida davant un altre equip a tenir en compte és el CF Lloreda, que sols ha disputat un partit.

El Grup VII està àmpliament dominat per la EF Sant Feliu de Guíxols, amb tres victòries en les tres jornades disputades. No perden de vista al líder la UE Cabanes B i CE Fogars de la Selva amb sis punts en dos partits. I en el Grup VIII, per ara no es veu cap favorit, sent líder el Balafia amb quatre punts en dos partits, seguir per CF Pardinyes B amb tres punts en l'únic partit disputat i UE Tàrrega B amb tres en dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada