dimarts, 4 de novembre del 2014

Categoria Cadet-Infantil

La categoria més desconeguda


Avui toca parlar d'una de les categories més desconegudes del futbol català. Es tracta de la categoria Cadet-Infantil, que es disputa en futbol-7 i que permet a escoles i a pobles petits tenir equips femenins en llocs que no es podria practicar el futbol-11. L'aposta de la FCF és que siguin 3 grups de màxim 16 equips, jugant lliga a doble volta i els tres campions i el millor segon, juguen el Campionat de Catalunya, que en la passada edició el va vèncer el RCD Espanyol.

UD La Planada i EFM Lanzarote aquest any debuten a la categoria.

El Grup I, que engloba a equips tant de Barcelona, Baix Llobregat i sud de Catalunya, trobem a 14 conjunts, dos més que la passada temporada, lluitant per el difícil accés de categoria. Sense la PR Sant Feliu de Llobregat, campiones la passada campanya, que ara juguen a la lliga Juvenil-Cadet, trobem com a favorites al CD Morell, i el CFB Mas Catarro, dos equips nous, i que volen avançar així en el creixement del femení al club. Son nous a la categoria també, CE Júpiter, CF Corbera, Incresa At., FC Masquefa, At. Valls, FC Santfeliuenc, UE Sant Sadurní, Sant Andreu de la Barca, AE Sant Vicenç i Mercat Nou Magòria, continuant de la passada campanya, FB Vilanova i Geltrú, que varen quedar terceres a la lliga i JE Sant Jaume Domenys, que varen quedar novenes. 

En el Grup II, trobem tant equips del Maresme, com de l'est de Catalunya, en un grup que la passada campanya va vèncer el CE Manresa, equip que aquest any també ha passat sencer a la categoria Juvenil-Cadet. Trobem com a equips potents a CE Sant Celoni desenes la passada temporada, UE Cabrera, segones en el Grup III la passada 2013/14 i semi-finalistes al Campionat de Catalunya i Vic-Riuprimer, setenes la passada campanya. Els equips que debuten a la categoria i al grup son At. Masnou, UE Seva, EE Guineueta, Cerdanyola Mataró i UE Poblenou 2000. Dels que van jugar la temporada passada ja a la categoria, provenen del Grup III, CE Seagull, que van quedar sisenes, UD Cirera, novenes i CE Llerona, onzenes. Els equips que segueixen des de la passada campanya en el grup, son UE Sant Quirze de Besora, que van quedar sisenes, At. Riudeperes, setenes, CF Ripoll, quartes i AE Corcó, onzenes i que tanca els 15 conjunts que conformen el grup.

El Grup III, és el que sembla més competitiu i els 16 conjunts que els componen, alguns son de gran qualitat, i d'on varen sortir les passades campiones de Catalunya, el RCD Espanyol, que no participa aquesta temporada, ja que ha passat l'equip sencer a Juvenil-Cadet. Primer parlem de les favorites, com son el Cerdanyola FC, quartes la passada campanya o UE Sant Fost, cinquenes, que repeteixen experiència, com fan també, però en aquest cas venint del Grup I, FC Matadepera, cinquenes la passada temporada i EF Bonaire, quartes, o les que provenen del Grup II de la passada campanya, Gimnàstic Manresa, que van quedar terceres o CE Avinyó, cinquenes. Son noves a la categoria però amb molt potencial, CF Vilanova del Vallès i FC Joanenc, i també hi competeixen CF Martorelles, CF Santpedor, EFM Lanzarote, EF Barberà-Andalucía, ENFAF, CE Lliçà d'Amunt, CF Pare Ignasi Puig i UD La Planada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada