dimecres, 12 de novembre del 2014

Els equips de Preferent. CE Llerona

Difícil temporada per a l'equip


El CE Llerona, equip de Les Franqueses del Vallès, viu aquesta temporada una molt difícil transició. La major part de les jugadores, varen marxar al final de la passada campanya cap a l'EC Granollers, que recuperava la secció de futbol femení, deixant a les blaves amb una plantilla on moltes jugadores eren noves, i on sols hi han 11 fitxes amateurs i sis de Juvenils.

El CE Llerona pateix una temporada de transició.

L'equip va sortir la temporada 2010/11 de Segona catalana aconseguint l'ascens, aconseguint una meritòria quarta plaça la següent temporada. A la 2012/13, l'equip va guanyar la Lliga del Grup III de Primera catalana, aconseguint l'ascens a Preferent. La temporada passada, l'equip va fer una meritòria lliga, debutant amb quatre victòries consecutives, encara que l'equip després va abaixar el ritme, i quedant en desena plaça. A la Copa Catalunya, l'equip va arribar a vuitens de final on el CF Pallejà les va batre per un ajustat 2-1. Així, aquesta passada temporada 2014/15, va quedar per a l'equip com la millor de la història del femení de l'entitat.

Sense la màxima golejadora la temporada passada, Anais Chamorro que va marcar 23 gols en els 28 partits que va disputar, tot apunta a que la recuperada Anna Molet recollirà la responsabilitat de sumar gols, conjuntament amb Sara Terricabras, provinent de la UE Seva, com també vé una dels que els ha d'aturar, Manuela Castro. L'altre portera, la juvenil Jennifer Garcia, provinent del CE Lliçà d'Amunt. Continua també la juvenil Laura Bassa, una jugadora amb molt de futur i la veterania la posarà la sabadellenca Mariama Kante, que la passada temporada jugava al Sant Cugat Esport.

Nom club: CE Llerona
Ciutat: Les Franqueses del Vallès
Web: www.cellerona.es
Twitter: @CELLERONA14
Camp: Instal·lacions Parroquials de Llerona
Superfície: Gespa artificial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada