dijous, 27 de novembre del 2014

Els equips de Preferent. Parroquial Santa Eugènia

No volen patir


El CF Parroquial Santa Eugènia, afronta aquesta temporada, la quarta consecutiva com a equip de Preferent, amb l'objectiu d'estar força lluny de la zona baixa de la classificació, sent actualment el màxim representant en el futbol femení a la ciutat de Girona i un dels referents a les comarques gironines.


Debutants a la categoria la temporada 2011/12, l'equip va acabar en una excel·lent sisena plaça, aconseguint la següent temporada, una permanència tranquil·la conquerint la onzena posició. Més dificultats va tenir a la passada temporada 2013/14, on l'equip va finalitzar en tretzena plaça, i amb els descens provinents de Segona nacional, quedava condemnat al descens compensat, però la desaparició del RCD Espanyol C va deixar a l'equip a Preferent una temporada més.

La passada campanya, Anna Arnau va ser la màxima golejadora amb sols 6 gols en els 28 partits que va disputar, superats ja per Paula Denís aquesta, amb 8, sent la argentina provinent de la Penya Bons Aires una de les incorporacions més notòries de l'equip. De la passada temporada, destaquen jugadores com Clara Nadal, Anna Arnau o la portera Marina Vinardell.

Nom club: CF Parroquial Santa Eugènia
Ciutat: Girona
Camp: Estadi Municipal Can Gibert
Superfície: Gespa artificial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada