dijous, 6 de novembre del 2014

Els equips de Preferent. UE Sant Quirze

Un projecte valent


Temporada darrera temporada, la UE Sant Quirze de Besora aposta per el futbol femení, amb tot el que suposa, per una població de poc més de 2.000 habitants, tenir un equip de futbol femení amb base inclosa tenint un Cadet-Infantil i un Infantil-Aleví federats per anar nodrint el primer equip amb jugadores de qualitat, e identificades amb l'equip i el projecte. 


L'equip d'Osona, però que fins el 1989 pertanyia a la comarca del Ripollès, compleix la seva quarta temporada a la categoria, on va accedir-hi amb l'ascens que va aconseguir la campanya 2010/11, des del Grup III de Primera Catalana, amb la creació de Preferent. El següent any va poder celebrar la permanència, ocupant la dotzena plaça, fet que va repetir la 2012/13 acabant tretzenes i patint fins l'últim moment per els descens compensats. La passada temporada, dotzena plaça i salvació de nou, per intentar repetir aquesta campanya també, poder-se mantenir de nou a la categoria. 

Les seves màximes artilleres, son Alba Moreno e Irene Muñoz, que van fer sols quatre gols la passada campanya i aquesta temporada, sumen quatre i tres gols en les set jornades disputades, ja que tenen la dificultat de que Ivet Vilar, màxima golejadora de la passada temporada, tant amb l'equip com del grup, amb 29 gols en 28 partits, no segueix a la plantilla de l'equip del Bisaura, que confia en un bloc amb molta continuïtat respecte al de la passada temporada i que passades set jornades, suma set punts que les mantenen dos punts per sobre del descens.

Nom club: UE Sant Quirze de Besora
Ciutat: Sant Quirze de Besora

Web: https://sites.google.com/site/futboluesantquirze/
Camp: Municipal Sant Quirze de Besora
Superfície: Gespa artificial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada