divendres, 7 de novembre del 2014

Els equips sèniors vallesans

Bon nivell i equips en creixement


En el Vallès Occidental, es treballa per fer créixer en número i qualitat els equips de la comarca, i el producte final és el creixement en categoria sènior, on es veuen els resultats finals de les formacions que es donen a les bases dels equips. Aquesta setmana fem un resum conjunt d'on es troben tots els sèniors vallesans.


A Preferent, hi trobem tres equips. Les líders de la categoria, Cerdanyola FC, un equip que vol tornar a Segona nacional amb pas ferm, però també el CE Sabadell, que té vímets de zona alta, ocupant actualment la sisena plaça. Més avall, ocupant la catorzena plaça, en zona de descens, trobem a la EF Bonaire, encara que té a un sols punt la zona de salvació.

A Primera catalana, trobem en el Grup I en vuitena plaça al Sant Cugat Esport, en zona tranquil·la i sense patiments per caure a zona de descens, que manté a set punts. En el Grup II, compartint el liderat amb el Soses, trobem, amb un partit menys, a la UD La Planada. A tres punts dels dos equips líders, el CS Juan XXIII i a quatre el FC Sant Quirze del Vallès. Més a baix, en dotzena plaça, el CE Mercantil, que té, però quatre punts d'avantatge sobre la zona de descens. En el Grup III, tenim a la EF Montcada, cinquenes però a sols tres punts de l'AEC Manlleu, encara que les vermelles han disputat un partit menys que les osonenques.

En el Grup III de Segona catalana, liderat provisional a la cinquena jornada de la EFM Lanzarote. En tercera plaça, amb nou punts trobem a tres equips, UE Rubí, UD La Planada B i Sant Cugat Esport B (aquestes amb un partit menys), mentre que en vuitena plaça veiem al CE Sabadell B, que porta sis punts havent disputat sols tres partits. Les sots-campiones de grup, ADFB Ripollet, amb tres punts ocupen la onzena plaça i tretzenes, impuntuades encara, trobem al CF Ripollet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada