dimarts, 18 de novembre del 2014

Preferent: CE Sabadell - CE Llerona 4-1

Tres punts per seguir a la zona alta

Aquest passat dissabte a la nit, el CE Sabadell tenia un incòmode partit que va complimentar amb una excel·lent victòria per 4-1. Incòmode per la hora de joc, a les 20.00 hores d'un 15 de Novembre, amb força fred e incòmode per el rival, que a pesar de ser el cuer de la categoria, és un equip que no dona per perdut cap partit de bon inici i que presenta batalla els noranta minuts de joc, amb jugadores que estan intentant salvar una temporada que serà força dura per els canvis de plantilla que han patit aquest any.

Patri va marcar dos gols en la victòria (Foto: Jordi Romagosa).

Les arlequinades van sortir molt endollades i amb ganes de sentenciar el partit, però es van trobar a un equip que es defensava amb molt d'ordre, fins el minut 17, on una passada de Peque la va recollir Patri Ballesteros per fer el regat a la portera i fer el 1-0. A pesar del domini de les sabadellenques, la infalible Anna Molet faria una jugada personal per marcar el 1-1 al minut 25, però seria un contratemps temporal, ja que de nou, poc després de la mitja hora de joc, seria de nou una passada de Peque aprofitada per Patri Ballesteros la que faria posar el 2-1 al marcador i amb el qual s'arribaria al descans, a pesar de les ocasions que van tenir les locals.

El segon temps, va començar amb un gol de Sandra Sáez i l'enfonsament moral de les visitants, que també començaven a notar la falta de canvis a la banqueta, i Ruth va aprofitar una pilota franca per superar per dalt a la portera visitant al minut 62 per fer el 4-1 i sentenciar el marcador, que no va ser més ample gràcies a l'encert de l'arquera de les del Vallès Oriental, quedant-se doncs els tres punts a mans de les arlequinades, que sumen ja 17 punts que les col·loquen a la quarta plaça de la classificació.

El Cerdanyola segueix sumant

Per la seva part, el Cerdanyola FC afrontava un complicat partit al camp del CF Sant Pere Pescador que va superar per un contundent 0-3. El partit va ser molt dur, però Flor va transformar el penal del 0-1 i Sílvia va fer el 0-2 a la mitja hora de joc. Al segon temps, en una falta lateral, Nerea va empènyer amb el cap la pilota al fons de la xarxa per fer el 0-3 definitiu per continuar col·líder, empatades a punts amb la PBB La Roca, amb 23 punts i quatre d'avantatge sobre les seves rivals de diumenge. Per la seva part, la EF Bonaire va caure a casa 1-3 contra el CF Pardinyes i segueix amb sis punts, a un de la zona de salvació