diumenge, 2 de novembre del 2014

Preferent: CE Sabadell - Cerdanyola FC 0-3

Les verd-i-blanques s'emporten el derbi

El Cerdanyola FC van presentar al camp del CE Sabadell una clara candidatura al títol de Preferent fent un partit molt seriós i demostrant que son un dels equips favorits per ascendir de categoria, aprofitant la derrota del FC Sant Pere Pescador a casa, contra el CFF Tortosa-Ebre per 1-4 i posant-se líders, empatades a punts amb la PBB La Roca, a les quals rebran la propera setmana en el seu camp.

Les visitants es van emportar els tres punts en joc.

Ja va començar malament per a les arlequinades el partit, quan en el minut dos, Georgina va rebre una trepitjada en el seu peu dret i va haver de retirar-se del partit amb l'empenya exterior força inflat. Amb el primer contratemps en ple partit, i amb el domini de possessió de la pilota per al Cerdanyola FC, va transcórrer l'inici de partit, fins que arribat al minut 21, en una internada per l'esquerra de l'atac, Flor dispararia un xut molt dur per batre a Pinto i posar el 0-1 al marcador. Les locals es recuperarien del dur cop e intentarien acostar-se a la vora d'una segura Helena i d'una defensa molt sòlida que impulsava de nou a l'equip a tenir suficient seguretat per ser atrevides en atac, fins que en una jugada força embolicada, Carla empenyeria la bola al fons de la xarxa sabadellenca al minut 35. Amb el 0-2 al marcador, s'arribaria al descans, amb la sensació de que les visitants podien fer molt mal al contracop a la segona part.

Flor va obrir el marcador i va tenir una excel·lent actuació.

El segon temps, però, va començar amb el CE Sabadell molt ben plantat sobre el camp i reclamant el domini de la pilota, amb incursions de Ruth, Patri i Débora amb molt criteri que han fet rendir al màxim a la defensa visitant, que ha demostrat les raons per la qual és la menys golejada de tota la categoria, fins que al minut onze ha vingut una de les jugades clau del partit, quan Mireia ha disparat un xut duríssim que s'ha estavellat a la creueta d'Helena. Però les ganes d'intentar retallar el marcador, va fer que les locals cometessin una errada en defensa i que Núria Serra aprofités l'avinentesa per marcar al minut 60 el 0-3 que pràcticament sentenciava el marcador. La mitja hora restant, va ser un continu intent de les locals per escurçar el marcador, però les presses i algunes imprecisions en el joc, juntament amb l'excel·lent feina d'un equip que va demostrar voler pujar com a campiones de Preferent, va fer que el marcador final no variés.

Mireia va estavellar una bola a la creueta rival amb el 0-2.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC es fa amb la primera plaça de la classificació, sumant 19 punts, empatades amb la PBB La Roca i amb un punt sobre les terceres, CFF Tortosa-Ebre, mentre que el CE Sabadell baixa a sisena plaça, seguint amb 11 punts.