diumenge, 23 de novembre del 2014

Preferent: CE Sant Gabriel C - CE Sabadell 1-3

Esperit de victòria

Aquest dissabte, 22 de Novembre, i amb l'arbitratge de Guillem Gràcia, el CE Sabadell visitava el Municipal Ruiz Casado per enfrontar-se a l'equip que exercia com a local, en un encontre on dos dels equips que estan cridats a estar a la zona alta de la categoria, es trobaven per dirimir les seves forces en un partit de la desena jornada de lliga.

Sandra Sáez va fer un gran partit (Foto: Jordi Romagosa).

El primer temps, molt igualat, va fer entreveure que el partit el decidirien els petits detalls, ja que els dos equips buscaven el control de la pilota i les possessions llargues, fent que no es veiessin gaires ocasions clares de gol, fins que les arlequinades van començar a oferir la seva millor versió en el centre del camp i després d'un parell d'avisos, als 36 minuts de joc, Patri Ballesteros trencaria la defensa local i la cintura de la portera per a fer el 0-1 en una jugada espectacular. La reacció de les de Sant Adrià va ser bona però insuficient, i amb la mínima avantatge vallesana es va arribar al descans.

La segona part va veure com les locals sortien amb ganes d'igualar, però les arlequinades van saber aprofitar els contracops i Sandra Sáez en tres minuts va sentenciar amb dos gols al Sant Gabriel, posant a la hora de joc el 0-3 que semblava sentenciar el partit. La reacció local es va fondre i el partit va transcórrer lentament cap al seu final, salvant-se sols amb el 1-3, un gol espectacular de la juvenil argentina Guadalupe, fregant el temps del xiulet final del partit.

Entrebancada del Cerdanyola FC

De la resta de la jornada, sorpresa majúscula amb l'empat a casa del Cerdanyola FC amb la EF Bonaire, amb el 2-2 final de Sílvia Barcelo, que deixa a les locals a dos punts de les líders, PBB La Roca i a les egarenques amb set punts, provisionalment fora del descens.