dilluns, 10 de novembre del 2014

Preferent: Cerdanyola FC - PBB La Roca 1-1

Igualtat absoluta

El duel entre els dos equips que governen Preferent, el Cerdanyola FC i la PBB La Roca, es va disputar aquest diumenge a La Bòbila, oferint als espectadors un partit molt igualat i on els dos equips varen demostrar que estan cridats a estar lluitant per l'ascens aquesta temporada.

Partit amb molta qualitat e igualtat (Foto: Roger Benet).

Les locals van sortir amb ganes d'augmentar la seva ratxa de sis victòries consecutives i van posar molta intensitat des de l'inici del partit, però amb més ànsies que cap, intentant construïr, com habitualment fan, però amb excessives presses, encara que Vane va estar a punt d'aprofitar una passada de Flor per inaugurar el marcador, però seria en una arrancada de les del Vallès Oriental, on la portera local faria penal sobre Ana Roman, que transformaria, al minut 26 Cristina en el 0-1. Amb aquest guarisme al marcador, les cerdanyolines van intentar asserenar-se i jugar amb més seguretat, mentre que la PBB La Roca es trobava en la seva salsa, amb desplaçaments llargs i contracops ràpids, però sense poder acabar les jugades, ja que la defensa verd-i-blanca va estar a un gran nivell, i el primer temps va morir amb igualtat absoluta sobre la gespa, però amb el 0-1 al marcador.

A la mitja part, Toni Pascual va imprimir més ritme a les seves jugadores, que van sortir amb molta gana de gol, amb un equip que va intentar per tots els mitjans arribar amb bones condicions a les inmediacions de Noemí, sobretot amb una Núria Serra que va demostrar sovint les seves intencions d'empatar el partit, mentre que les visitants van intentar rematar al rival amb perillosos contracops, molt ben trenats, però que no podien gairebé mai passar la línia dels tres quarts d'atac. Així, s'arribaria al minut 71, quan Núria Serra s'embalaria en una bona jugada personal per batre a la portera rival i marcar el gol que significava el 1-1. Els últims 20 minuts van ser molt entretinguts, amb dos equips que intentaven amb el seu respectiu estil, aconseguir l'empat, però tant Helena com Noemí van estar brillants les poques oportunitats que varen cedir les seves respectives defenses, i els dos equips van acabar assumint que l'empat era el resultat definitiu.

Així doncs, i amb l'empat en el partit CF Pardinyes - FC Sant Pere Pescador (1-1), la classificació queda amb Cerdanyola FC i PBB La Roca sumant 20 punts i FC Sant Pere Pescador 19 en tercera plaça. El CE Sabadell conserva la sisena plaça amb 14 punts després de que Megumi hagués fet el 2-3 al minut 90 al camp de la UE Sant Quirze de Besora i la EF Bonaire queda en catorzena plaça amb sis punts i un per sota de la permanència amb el seu empat, 1-1 al camp del CFF Tortosa-Ebre.