dissabte, 1 de novembre del 2014

Prèvia: CE Sabadell - Cerdanyola FC

El derbi del Vallès, a la zona alta


Aquest diumenge, dos de Novembre, a les 12.30 hores, es disputa al Poliesportiu Municipal Olímpia de Sabadell el derbi entre el CE Sabadell i el Cerdanyola FC, dos equips del Vallès Occidental que es troben a la zona alta de la classificació en un partit xiulat per en Salva Tomás, auxiliat en bandes per en Marc Valero i Héctor Vadillo.

-
CE Sabadell - Cerdanyola FC

Les arlequinades arriben a aquest derbi amb la moral molt alta, situades en quarta plaça de la classificació, cimentada en els 11 punts que té, aconseguits en tres victòries, dos empats i una derrota, sumant 17 gols i havent encaixat set, sent el segon equip més golejador del grup. Per la seva banda, les verd-i-blanques estan col·locades en segona posició, després de sumar 16 punts, amb cinc victòries i un empat, desconeixent encara la derrota. A més, sumen ja 16 gols a favor i son actualment l'equip menys golejat de la categoria, havent encaixat sols 3 gols.

En el terreny individual, Núria Serra amb cinc gols en cinc partits, és la màxima golejadora de les visitants, amb Mònica Brañas que ha marcat quatre en sis jugats, Vane Quesada i Flor de Luna, amb tres dianes en sis encontres, son el perill en atac. Per les locals, Sandra Sáez amb cinc gols en sis encontres i Debo amb tres en els sis partits que ha disputat, son les màximes referències en atac, amb una plantilla que reparteix força els gols i que té molt bones arribades des de segona línia.

Històric de partits oficials:
Copa Catalunya 2013, 3era Ronda: CE Sabadell - Cerdanyola FC     4-1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada