divendres, 21 de novembre del 2014

Prèvia: CE Sant Gabriel - CE Sabadell

Visita a un camp complicat


Aquest dissabte, 22 de Novembre, a les 19 hores es disputa en el Municipal Ruiz Casado de Sant Adrià de Besós, l'enfrontament entre l'equip local, el CE Sant Gabriel C i el CE Sabadell, en un duel directe entre dos equips que estan a la zona alta de la classificació i que una victòria els pot col·locar en quarta plaça a les locals o poder mantenir-la o fins i tot accedir a la tercera a les visitants, en un dels patits amb més atractiu de la desena jornada de lliga.

-
CE Sant Gabriel C - CE Sabadell

Les locals, actualment ocupen la cinquena plaça de la taula classificatòria, sumant 16 punts en els vuit partits que porten disputats, aconseguits en cinc victòries, un empat i havent patit dues derrotes, acumulant ja 22 gols a favor i havent encaixat sols nou, sent actualment la segona millor defensa de tota la competició, superades sols per el Cerdanyola FC que n'ha encaixat sols quatre. Recordem, però que l'equip de Sant Adrià de Besós té encara un partit pendent al camp del CF Pallejà, i per això ha disputat un partit menys que les seves rivals.

Les marineres, a més, han disputat aquesta temporada quatre partits com a locals i sumen aquests partits com a victòries, sent conjuntament amb les líders, la PBB La Roca, els dos únics equips que porten sumats el ple de victòries a casa. Les davanteres amb més gols acumulats, son Malena Martínez, amb cinc dianes, i Laura Galceran i Laura Chamizo, amb quatre gols aconseguits cadascuna. S'espera doncs un apassionant partit amb final incert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada