dissabte, 29 de novembre del 2014

Prèvia: Santa Eugènia - CE Sabadell

Visita complicada a Girona


Aquest diumenge, 30 de Novembre, el CE Sabadell es desplaça a Girona per visitar el feu del Parroquial Santa Eugènia, el Municipal Can Gibert, a un equip actualment classificades en vuitena plaça, en un encontre que es disputarà a les 17.00 hores xiulat per el col·legiat José Antonio Berjaga.

-
CFP Santa Eugènia - CE Sabadell

Les gironines, a pesar de començar la temporada sumant un sols punt en els primers quatre partits de lliga que va disputar, han sabut reaccionar i s'han plantat a l'onzena jornada de lliga amb 14 punts i a la zona mitja de la classificació, gràcies a les quatre victòries i dos empats que sumen fins ara, contrarrestant les quatre derrotes que han patit fins ara. L'equip a més, suma 23 gols a favor i 25 en contra, tenint els mateixos números al seu camp que com a visitant, dues victòries, un empat i dues derrotes.

De l'equip blau, cal destacar a Paula Denís, jugadora nascuda a Argentina i que suma actualment vuit gols en els set partits que ha disputat de Lliga, mentre que una de les jugadores que continuen de la passada campanya, ja en suma sis en deu partits, com també hi continua, Anna Arnau, que ja suma tres gols en els mateixos partits. Per evitar-los, Marina Vinardell, una de les altres jugadores destacades de l'equip.

Històric de partits oficials:
2013/14 (
Preferent)CFP Santa Eugènia - CE Sabadell   3-3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada