dissabte, 8 de novembre del 2014

Prèvia: UE Sant Quirze - CE Sabadell

Allunyar-se del descens com a objectiu


Aquest diumenge, 9 de Novembre a les 15.30 hores, es disputa en el Municipal de Sant Quirze de Besora l'enfrontament entre la UE Sant Quirze de Besora i el CE Sabadell, corresponent a la vuitena jornada de lliga en un partit que xiularà Enric Casanovas, assistit en bandes per Khalid El Aallai i Mohamed Amin.
-
UE Sant Quirze - CE Sabadell


Les locals, actualment en onzena plaça, sumen set punts en les mateixes set jornades disputades, aconseguits en dues victòries, un empat i coneixent la derrota en altres quatre partits, sumant 12 gols a favor i havent rebut 19 gols. Es dona la circumstància, que les dues victòries aconseguides, han sigut al seu estadi, on l'equip es vol fer fort per sumar forces punts a la lliga i on a pesar de caure derrotades en el debut a lliga per el CD Fontsanta-Fatjó per 1-2, van guanyar al potent CF Pardinyes per 4-1 i a un dels rivals per evitar el descens, el CE Llerona a les que varen guanyar per 4-2. Les arlequinades, en canvi, son sisenes acumulant 11 punts, sumats en tres victòries, dos empats i dues derrotes, curiosament cap d'elles fora on en els tres partits que han disputat com a visitants, han aconseguit dues victòries i un empat. Es dona la curiositat, a més, que les sabadellenques sumen 11 gols fora de casa dels 17 que porten marcats en lliga.

L'equip del Bisaura basa el seu joc en una defensa molt ben organitzada, on s'acostuma a veure dues línies de quatre jugadores molt compacta, que surt al contracop amb transicions ràpides i amb molt bon criteri, intentant que les pilotes arribin a la mitjapunta des d'on s'aprofita la velocitat de la jugada per intentar executar des de voltants de la frontal, o fent jugades molt ben trenades a la zona davantera. També l'equip de Sant Quirze té molts bons recursos en jugades a pilota aturada, on es treballa força també la segona jugada en cas de no aconseguir la diana. Alba Moreno, amb quatre gols, Irene Muñoz amb tres i Laia Serrat, amb dos, son les jugadores que sumen més dianes en aquest inici de lliga, d'un equip que ha perdut a Ivet Vilar, la màxima artillera de la passada campanya, però que manté el seu estil de joc per intentar aconseguir de nou, la permanència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada