dimarts, 25 de novembre del 2014

Primera catalana, Jornada 10

S'arriba al primer terç de la competició


Ens trobem ja a la desena jornada de la competició, amb At. Camp Clar, CF Soses i AEC Manlleu comandant els tres grups de la competició. Les tarragonines, hauran de patir molt per conservar el liderat en un grup molt igualat, mentre que lleidatanes i osonenques tenen més avantatge en els seus grups, però no es poden confiar contra cap rival.


Canvi de líder al Grup I i cinc equips que presenten la seva candidatura a l'ascens, separant-se entre ells amb sols dos punts, posant força emoció a la zona alta de la classificació. El líder actual, At. Camp Clar va guanyar al camp del Suburense per un ajustat 1-2 i suma 21 punts, els mateixos que l'At. Vilafranca, que va caure davant el quart classificat, CF Molins de Rei, que acumula 19 punts per 1-3. Terceres amb 20 punts, CE Pubilla Casas que va derrotar al Sant Cugat Esport per 3-1, deixant a les vallesanes en sisena plaça amb 13 punts i les cinquenes, empatades amb CF Molins de Rei, Sant Vicenç AE, que va guanyar al CD Riudoms per 0-2.

Els conjunts lleidatans dominen el Grup II, sent les líders el CF Soses, que suma 22 punts vencent a les que ara ocupen la novena plaça, amb 16 punts, el CS Juan XXIII. Dels equips vallesans, la UD La Planada cau a la quarta plaça, amb 18 punts desprès de la derrota amb el FC Martinenc per 2-4 i sisenes, amb 17 es posa el FC Sant Quirze que va guanyar al Gimnàstic Manresa per 0-5. El CE Mercantil, per la seva part, va caure al camp del CE Júpiter per 3-0 i es queda a la onzena plaça, amb 12 punts però set per sobre del descens.

L'AEC Manlleu reafirma amb 21 punts el seu liderat al Grup III, guanyant per un ajustat 4-3 al CE Pontenc, que queda en tercera plaça amb 16, mentre que la UE Porqueres suma 20 punts per seguir en segona plaça desprès de guanyar al camp de les vallesanes de la EF Montcada per un ajustat 1-2, deixant a les vermelles en cinquena plaça amb 15 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada