dimarts, 11 de novembre del 2014

Primera catalana, jornada 8

Comencen a conèixer-se els favorits


Arribem a la vuitena jornada de competició i en els tres grups es comencen a destacar equips que son els que lluitaran per els campionats dels respectius grups i evidentment aconseguiran l'ascens a Preferent. FE At. Vilafranca sembla ser l'equip amb més probabilitats d'assaborir la nova categoria, però no pot baixar la guàrdia. En els altres dos grups, hi ha més varietat d'equips amb possibilitats de pujar.


Al Grup I, les que semblen ser les grans dominadores d'aquesta temporada, la FE At. Vilafranca, sumen ja set victòries en els mateixos partits que han disputat, fent el plé, amb 21 punts i comandant la taula, després de vèncer per un ajustat 2-1 a l'At. Camp Clar, segones classificades que es queden ara amb 15 punts, seguides per una de les altres esquadres amb molt potencial, un CE Pubilla Casas que suma 14. El CD Riudoms es va veure les cares amb les vallesanes del Sant Cugat Esport, que va donar la sorpresa positiva guanyant per 4-5 i posant-se en setena plaça, sumant ja 10 punts en els set partits que han disputat.

En el Grup II, el Soses va guanyar el derbi a l'AEM Lleida B per 2-0 i segueix al liderat amb 18 punts, els mateixos que la UD La Planada que va guanyar al Gimnàstic Manresa per 0-3, encara que les sabadellenques porten un partit menys disputat. El Juan XXIII va deixar de sumar dos punts després de l'empat, 2-2, en el minut 90 del Lleida Esportiu i cau a la sisena plaça, quedant amb 13 punts i ja suma 12 el CE Mercantil guanyant al camp del CE Seagull B per 0-2. 11 en suma el FC Sant Quirze que va caure per 2-0 al camp del CE Júpiter en un partit on les mussoles van tenir força mala sort, però segueixen amb sis punts per sobre del descens.

La EF Montcada, representant del Vallès Occidental al Grup III, va caure a casa contra el CE Pontenc per 2-5, en un partit on les locals van dominar tota la primera part i on es va arribar a la hora de joc amb el 1-0 al marcador, però el CE Pontenc va fer debutar a la categoria a Noélia Pérez, potser la millor jugadora en edat juvenil per ocupar posicions a la davantera i va marcar tres gols que va acabar amb les esperances de les locals, que queden ara a sisena plaça, amb 12 punts, mentre que les líders, AEC Manlleu, en sumen 18, un més que el CF Porqueres i dos més que les rivals de les vermelles diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada