diumenge, 16 de novembre del 2014

Primera divisió Juvenil: Cerdanyola FC - At. Vilafranca 1-5

Dura derrota per a les locals

S'enfrontaven aquest dissabte, 15 de Novembre a les 13 hores, en un partit xiulat per en Miki Sánchez, el Cerdanyola FC contra un dels equips de la zona alta de la classificació, l'At. Vilafranca, que ha demostrat al camp Municipal de la Bòbila la seva capacitat aquesta temporada d'emportar-se els partits i deixant la imatge de que serà un dels equips a tenir en compte aquesta temporada.

Partit molt espès del Cerdanyola FC (Foto: Roger Benet).

En els primers instants de partit, s'ha fet patent la superioritat visitant, amb el gol d'Abril Rodríguez al minut dos, que obria el marcador, i poc després, al minut sis, repetiria per posar el partit amb un 0-2 que posava el partit molt complicat per a les locals, que poc a poc s'anirien recomponent d'aquest cop dur fins arribar al minut 28, on Ariadna Gironès ha fet el 0-3 que semblava deixar suficientment sentenciat el partit. La resta de la primera part, domini de les del Penedès i un Cerdanyola que ha patit força falta d'intensitat en el seu joc, tenint les seves peces claus un partit molt espès en idees. Amb aquest resultat, s'arribava a la mitja part.

El segon temps començava amb un parell d'atacs ben trenats per les locals, però aviat les del Penedès han recuperat el control del partit i al minut 22 de la segona part, Abril marcaria el 0-4, el dotzè gol de la jugadora en els set partits de lliga disputats. El gol del Cerdanyola arribaria tres minuts desprès i va ser una errada molt gran de la portera visitant, a l'intentar esgarrapar segons retenint la pilota per perdre temps i Sara li ha tret la pilota cedint a Nerea que ha fet el 1-4, encara que gairebé a la següent jugada, Laia Garcia faria el 1-5, fent que els últims minuts de partit fossin bastant lents.

Per la seva part, el Reus Deportiu ha caigut a casa contra el CE Sabadell per 0-3 i en el partit estrella del dissabte, el RCD Espanyol ha abatut al CE Pontenc per un clar 5-0.