diumenge, 9 de novembre del 2014

Segona Aleví: UE Castellar - FE Grama 8-1

Històrica victòria per a les locals

Arribava la sisena jornada de Lliga de Segona divisió Aleví en el seu Grup II, i un dels partits més interessants era el que enfrontava a les penúltimes, la UE Castellar, que actuava com a equip local i al fanalet vermell, la FE Grama. El partit tenia l'al·licient de que si un dels equips aconseguia la victòria, seria la seva primera tant en la competició com en l'històric de l'equip a la categoria.

L'equip aconsegueix la seva primera victòria en partit oficial.

El partit començava amb els dos equips molt anivellats i amb molta alternança en les possessions de la pilota, que eren curtes, i els faltava precisió, però amb els dos equips que van proposar una molt bona actitud esportiva i amb ganes d'agradar al nombrós públic que es va congregar al Pepín Valls de Castellar del Vallès. El primer quart, però, va acabar amb el 0-0 inicial, que semblava fer entendre que no es veurien gaires gols durant el partit, fet que afortunadament va canviar en els altres tres quarts.

Al segon quart, Laia Amat feia la passada de la mort a Maria i faria el 1-0 al minut 17 i conc minuts després seria Maria la que faria una passada amb vaselina per sobre la portera perquè Amat fes el 2-0, respòs a la següent jugada amb un gol de Yaiza que significaria el 2-1. Les locals, però, aquesta vegada no els tremolarien les cames i primer en un córner Maria Valero amb un toc suau faria el 3-1 i un minut després, al 26, Laia Amat feia el 4-1 que es podia haver ampliat si Maria no hagués enviat un xut molt dur al travesser.

Jordi Perelló fent una explicació a les jugadores de l'equip.

El tercer quart començava amb la més petita de l'equip, i una de les més petites de la competició, Martina Castaño, rebent una bola i tocant amb la punta del peu per a fer el 5-1, al que uns minuts més tard respondria Carmen amb una bola al travesser en una de les jugades més ben elaborades de la FE Grama, però després d'uns minuts de domini local però tranquil·litat per a les visitants, en una segona jugada posterior a un córner assajat per part de les castellarenques, Berta faria el 6-1.

Amb aquest resultat, a l'últim quart, les locals sortien amb més confiança i marcava Maria el 7-1 creuant la pilota en una sortida de la portera visitant i la UE Castellar donava la mesura real del que pot donar aquest equip. Sense nervis, l'equip tocava i combinava amb seguretat i quan perdia la bola es replegava ràpidament coneixent les seves posicions sobre el verd. El 8-1 final arribaria amb una internada de Maria que xutava després d'un refús de la portera rival per a fer l'últim gol de la tarda.

L'evolució tècnica de les jugadores és notòria.

Si la temporada passada la UE Castellar va perdre els 22 partits de Lliga que va disputar, aquesta temporada, amb les jugadores amb un any més i amb més profunditat de banqueta amb jugadores noves, en sis jornades ja ha sumat una victòria i un empat (a la segona jornada contra el Juventud 25 Septiembre), i havent demostrat en dos partits més un bon nivell on sols els va faltar confiança per puntuar, mentre que la FE Grama, debuta aquesta temporada i poc a poc progressaran a la categoria.