dijous, 13 de novembre del 2014

Segona catalana, jornada 7

Els favorits comencen a presentar-se


Arribada la setena jornada a la categoria, els favorits per el títol i per assegurar-se l'ascens (puja directament el primer i els dos millors de tots els grups), els favorits per estar a dalt comencen a ensenyar les seves cartes de presentació, demostrant el seu potencial, en un grup farcit d'equips vallesans i on cada setmana es viuen intensos derbis.


Actualment, el líder és la EFM Lanzarote, que ha vençut els sis partits que ha disputat fins ara, sumant 18 punts que les posen en primera plaça després de guanyar al Celtic Les Franqueses 11-0 la passada setmana. En plena persecució, el filial del Sant Cugat Esport, amb 12 punts en cinc partits, al haver guanyat contundentment al CF Finsobe per 4-0, deixant a les granollerines amb 10 punts en quarta plaça. També suma 12 punts però en el seu cas en sis partits, la UD La Planada B, que va vèncer 7-1 al C. At. Vallès.

El CE Sabadell B es col·loquen cinquenes amb nou punts en quatre encontres, guanyant a la UE Rubí, que ara es queda en sisena plaça amb els mateixos nou punts però en sis partits, en un partit que va acabar 4-0. El CF Ripollet es posa en onzena plaça, després de guanyar el seu primer partit a la lliga, al CF Sant Feliu de Codines, per 3-1 i la ADFB Ripollet cau a la dotzena plaça havent conegut la derrota al camp de la UD Lourdes per 4-2.

Classificació:
1-   EFM Lanzarote          18 punts en 6 partits.
2-   Sant Cugat Esport B  12 en 5.
3-   UD La Planada B       12 en 6.
4-   CF Finsobe               10 en 5.
5-   CE Sabadell B            9 en 4.
6-   UE Rubí                     9 en 6.
7-   C. At. Vallès              7 en 5.
8-   Celtic Les Franqueses  7 en 6.
9-   UD Lourdes                6 en 5.
10- UE Sant Fost              5 en 5.
11- CF Ripollet                 3 en 5.
12- ADFB Ripollet             3 en 6.
13- CF Sant Feliu              1 en 6.

En els altres grups, Sant Andreu de la Barca, EFF Vilanova sumen 15 punts en cinc partits, grups I i II, mentre que al Grup IV CE Sant Esteve d'En Bas 18 en sis. En el Grup V, CE Xaica i CF Arenys de Mar acumulen 13 punts en sis partits, mentre en el VII, la UE Cabanes B porta 13 punts en cinc partits jugats i per acabar, al Grup VIII, empat al capdavant de la classificació, on CF Pardinyes B i UE Balafia sumen set punts en tres partits empatats amb el Soses B, que també té set punts, però amb un partit més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada