divendres, 28 de novembre del 2014

Segona divisió Juvenil-Cadet 2014/15 (I)

Quatre grups per decidir quatre ascens


Aquesta temporada, la Segona divisió juvenil, conserva el format de la passada campanya. Quatre grups que agrupa als equips per criteris territorials i que premiarà al campió de cada grup, excepte si és filial, que l'ascens pertanyeria al següent classificat. Trobem un dels equips vallesans repartits entre els Grups I i III i avui us portem un resum dels equips dels Grups I i II.



El Grup I de competició conté a 15 conjunts que pertanyen des del Baix Llobregat fins l'est de Catalunya, però incloent també al filial del FC Martinenc i el Sant Cugat Esport. El grup conté al sots-campió de la passada campanya, CF Igualada, o les quartes, UD Viladecans, que son les dues esquadres favorites per el títol. Continuen de la passada campanya, CD Fontsanta-Fatjó, UD Tancat, UD Sector Montserratina, FC Santboià i Sant Cugat Esport. També hi participen els filials d'equips de Primera com son FC Levante Les Planes, At. Vilafranca, Reus Deportiu i el filial d'un equip del Grup II, el FC Martinenc B. Debuten a la categoria FB Vilanova i la Geltrú, PR Sant Feliu de Llobregat (encara que la passada campanya es van retirar per falta de jugadores), Sant Vicenç-At. Santvicentí, i retorna, desprès del descens des de primera la passada campanya, el CF Pallejà.

Al Grup II hi trobem 14 equips del Maresme i Barcelonès. Abans de començar la lliga, aquest grup va veure com el CF Calella es retirava per falta de jugadores, i un canvi gairebé absolut d'equips respecte a la passada campanya. Es mantené en el grup sols un club, la UE Sant Andreu, en canvi, provenen del Grup III, CE Sant Gabriel B, UD Molinos, UD Cirera i UE Vilassar de Mar mentre que és nou a la categoria un equip que va descendir des de Primera la passada campanya, el FC MartinencSon de nova creació, un dels equips favorits per l'ascens, el CF Damm i la UE SantsArrabal-Calaf, Santa Susanna AE, FE Grama, i els filials RCD Espanyol B, CE Europa B i CD Fontsanta-Fatjó B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada