dimarts, 9 de desembre del 2014

Cap de setmana de recuperacions

Els equips disputen alguns dels seus partits pendents


Aquest passat cap de setmana, alguns dels equips que tenien partits pendents, els han disputat, recuperant així terreny a les seves respectives competicions. Avui us portem un petit resum dels partits més importants que s'han recuperat aquest passat pont.



A Preferent, es va recuperar el CF Pallejà - CE Sant Gabriel C, que va acabar amb empat, 1-1 i deixant les posicions similars a la part alta de la classificació i el CD Fontsanta-Fatjó - CE Llerona, que va donar tres punts a les locals amb el 7-2 final i deixant el descens a set punts. A Primera catalana, Grup II, el CE Manresa va veure com la UD La Planada li passava per sobre emportant-se un 0-7 final, amb el que les de Sabadell es posen segones, a un punt del liderat i les manresanes segueixen a un punt de la zona de salvació, mentre que al Grup III, la UE Porqueres bat al EC Granollers per 3-1 per posar-se líders i treure dos punts sobre la AEC Manlleu, que té un partit menys.

A Segona catalana, en el Grup III, el dels equips vallesans, la EFM Lanzarote va donar severa compta de l'At. Vallès, amb un contundent 18-0, mentre que al Grup VII, les líders UE Cabanes B can guanyar 0-5 al camp de l'At. Hostalric, avantatjant al CE Fogars de la Selva amb sis punts, a pesar de que les selvatanes tenen encara dos partits menys disputats. En el Grup VIII, el CFJ Mollerussa va vèncer al CE Alfès per 3-1, en un partit on els dos equips volien escapar del fanalet vermell.

A la categoria Amateur de Futbol-7, victòria de la UCF Mirasol-Bacó sobre el CF La Romànica per 5-0, fet que col·loca a les de Sant Cugat compartint la primera plaça amb la UE La Palma de Cervelló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada