dilluns, 15 de desembre del 2014

CE Sabadell - PBB La Roca 0-1

Derrota per la mínima

A pesar de que les arlequinades varen fer un partit molt complert, no els va servir per a poder treure cap punt davant les líders, que van demostrar que fins i tot en els partits més complicats, poden trobar recursos per a seguir sumant i augmentat el seu cartell de favorites per el títol i el conseqüent ascens a Segona nacional.

Derrota de les locals a pesar del seu bon partit.

En el principi del partit, els dos equips van tantejar-se per intentar trobar els punts febles de les seves rivals, encara que en els primers minuts, l'associació entre Gisela i Mayo va donar molt més control de l'encontre a les arlequinades, que semblaven més sòlides enmig del camp, encara que no arribaven còmodes als metres finals, on les del Vallès Oriental van saber fer-se fortes en defensa, aconseguint tapar les ràpides entrades en velocitat de Patri Ballesteros. Per la seva part, les de La Roca, feien transicions amb rapidesa però tampoc passaven amb comoditat a partir dels tres quarts de camp, on el CE Sabadell estava molt sòlid.

Ja al segon temps, les sabadellenques van sortir amb la convicció de que a pesar de jugar contra un equip amb moltes opcions d'emportar-se el campionat, en aquest partit podien demostrar que aquesta temporada tenen una plantilla amb molta qualitat, i la PBB La Roca va haver de treballar de valent en posicions defensives, salvant Noemí el que semblava el gol local en un cara a cara amb Ruth, però poc desprès, arribaria la jugada clau del partit, una pèrdua de la bola de la defensa arlequinada, que la jugadora provinent del CE Llerona, Anaïs Chamorro, aprofitaria per a fer el 0-1 al minut 69. Els últims vint minuts, van ser de presses per part de les locals i d'actitud defensiva i saber fer per part de les visitants, emportant-se aquestes al final els tres punts en joc.