dijous, 18 de desembre del 2014

Els equips de Preferent. PBB La Roca

Amb la intenció d'ascendir


La PBB La Roca afronta la seva quarta temporada consecutiva a la categoria amb l'objectiu de l'ascens, desprès del descens des de Segona nacional que van patir la campanya 2010/11, quedant cueres de la categoria i havent fet unes campanyes molt discretes fins aquesta temporada a Preferent.


L'equip, desprès del descens de la temporada 2008/09, on van quedar en dotzena plaça a Segona nacional, van poder tornar-hi a la següent temporada, la 2010/11, on van tornar a patir el descens, i van haver-se de recuperar d'aquest cop dur, aconseguint una discreta novena plaça a la seva primera temporada a Prefetent i la vuitena a la 2012/13. La temporada passada, però, ja es va demostrar que l'equip comença a estar preparat per al retorn a Segona nacional, aconseguint una meritòria sisena plaça, però separat per un sol punt de la tercera, que al final va donar l'ascens al CF Lloret. També va arribar fins a vuitens de final de la Copa Catalunya, on va caure a mans del CE Europa, un dels semi-finalistes de la competició.

Aquesta temporada, doncs, intentarà el salt de categoria amb una plantilla molt similar al de la passada campanya, mantenint a la seva màxima golejadora, la veterana Cristina González, que a la 2013/14 va marcar 26 gols en els 20 partits que va poder disputar, sent la segona màxima golejadora del grup i la jugadora que va fer més gols per partit. La incorporació que més crida l'atenció a la zona ofensiva és la d'Anaïs Chamorro, provinent del CE Llerona i que la passada campanya va sumar 23 gols en els 28 partits que va disputar, substituïnt la baixa de Laura Petit. La porteria també ha canviat, sent ara Noemí Roma, provinent de la UE Sant Quirze Safaja, la titular de l'arc blanc-i-blau, sent un antre dels puntals que pot portar a l'equip del Vallès Oriental de nou a Segona nacional.

Nom club: CF Penya Blanc Blava La Roca
Ciutat: La Roca del Vallès
Web: http://www.cfpbblaroca.com/
Camp: Nou Camp de futbol de La Roca
Superfície: Gespa artificial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada