dilluns, 1 de desembre del 2014

Les Juvenils al dia

A Primera, va guanyar el futbol


Aquest passat cap de setmana gairebé totes les competicions de futbol femení es van veure afectades per els temporals de pluja i vent que es varen succeïr al llarg de tot Catalunya, fent que molts partits no es poguessin disputar o s'haguessin d'aplaçar o fins i tot suspendre abans de la finalització dels mateixos. Per això, aquesta propera setmana, que era de descans per a la majoria d'equips, es tornarà atípica amb partits per a molts equips.


La categoria que menys ho va notar, va ser la Primera divisió juvenil, on es van poder disputar tots els partits de la competició, on el FC Barcelona va guanyar el seu novè partit consecutiu, aquest cop per 0-3 al camp del Cerdanyola FC per posar-se ja amb 27 punts líder en solitari i quatre sobre les segones classificades, un RCD Espanyol que va sentenciar per 3-0 al CE Pubilla Casas. Els altres equips vallesans, van sumar una victòria, la del CE Sabadell al camp de la PBB La Roca per 2-3 i dos empats, EF Barberà-Andalucia amb el CE Europa per 2-2 i la EF Bonaire va fer el mateix resultat amb el Reus Deportiu. Les arlequinades son així sisenes, amb 19 punts, mentre que Cerdanyola FC, amb 10 punts i EF Barberà-Andalucía, amb 9 son desenes i onzenes respectivament. Més complicat ho té la EF Bonaire, situada en setzena plaça, amb sols un punt, a cinc de la salvació.

A segona divisió, es va suspendre un sols partit al Grup I, comandat per la UD Viladecans amb 22 punts i seguit per el CF Igualada amb 19, mentre que les vallesanes del Sant Cugat Esport van vèncer al camp del UD tancat per 2-3 i es posen en dotzena plaça, amb nou punts. En el Grup II, governa el grup el CF Damm amb 25 punts, mentre que al Grup III, hi han tres equips amb 15 punts, CE Puig-reig, CF Santpedor i CE Mercantil, que va guanyar al camp del CE Berga per 0-4, mentre que el CE Sabadell B va veure suspès el seu partit i la UCF Santa Perpètua i la EF Viladecavalls tenien jornada de descans. Al Grup IV, dues suspensions, i liderat, amb 24 punts per a l'AEC Manlleu, segona plaça per a UE Centelles amb 21 i tercera per a la UE Cabanes amb 18, però dos partits menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada