dimarts, 2 de desembre del 2014

Preferent, Jornada 11

Les suspensions van marcar la jornada

Aquest passat cap de setmana, les inclemències metereològiques varen marcar el transcurs de la jornada, on al final només es varen poder disputar tres partits sencers, quedant tres més suspesos amb el partit en joc i dos més que ni tant sols varen començar.

La EF Bonaire no va poder disputar el seu partit.

Els partits que es van poder disputar sencers, van veure l'empat del Cerdanyola FC al camp de la EE Guineueta, amb un 0-0 final en un partit on les vallesanes es van obsessionar en intentar aconseguir el gol amb massa construcció de joc davant un equip local que va ser molt compacte tant en el centre del camp com en la defensa, sumant així un punt molt valuós que les treu, provisionalment, del descens. Per altre banda, l'At. Prat va caure per 2-3 amb el CF Pardinyes e idèntic resultat es va veure al camp del CF Santpedor entre l'equip local i el CFF Tortosa-Ebre.

No es va poder acabar el derbi entre CF Pallejà i CD Fontsanta-Fatjó, que ja es va suspendre al minut 10 per una apagada de llum que va durar 20 minuts i no va poder continuar-se, ja que el Municipal de Pallejà tenia zones inundades per la intensa pluja que queia, en un partit que registrava el 0-0 al marcador. No va finalitzar tampoc el PBB La Roca - CE Sant Gabriel C, doncs amb 0-1 al lluminós i al minut 19, va caure una impressionant tromba d'aigua que va impedir que es pogués jugar la resta del partit. El tercer partit que es va quedar a mitges, va ser el Santa Eugènia - CE Sabadell, on les visitants es varen avançar al minut set amb gol de Georgina Vila i les locals van empatar al minut 70, suspenent-se l'encontre cinc minuts més tard.

Els partits FC Sant Pere Pescador - CE Llerona i EF Bonaire - UE Sant Quirze Besora, ja ni van començar, en el primer per evitar desplaçaments perillosos fins al camp i el segon ja que el camp era impracticable.