dissabte, 13 de desembre del 2014

Prèvia: CE Sabadell - PBB La Roca

Les líders venen amb ganes de sumar


Difícil envit el que té aquest diumenge, a les 12.15 hores al Poliesportiu Olímpia el CE Sabadell, que rep en partit corresponent a la dotzena jornada de lliga a les líders, la PBB La Roca, sota arbitratge d'Álvaro Tallón assistit en bandes per Marc Canosa i Oriol Josa.

-
CE Sabadell FC - PBB La Roca

L'equip del Vallès Oriental es presenta al partit sumant 26 punts en els 10 partits de lliga que ha disputat, amb vuit victòries i dos empats, pendents encara de la continuació del partit que els enfrontava amb el CE Sant Gabriel C que es va suspendre per la pluja, sumant un punt per sobre les segones classificades i quatre sobre la tercera plaça. L'equip, a més, és el màxim golejador de la categoria, amb 33 gols sumats, i el segon menys golejat, tot just amb 11 d'encaixats. En els cinc desplaçaments que ha realitzat, ha sumat tres victòries i dos empats.

La mataronina Cristina González, és la màxima golejadora, no sols de l'equip, si no també de la categoria, sumant actualment 19 gols, havent disputat tots els partits amb el seu equip, mentre que les segones màximes artilleres les trobem sumant quatre gols, amb Laura Romero i la davantera procedent del CE Llerona i que anteriorment havia estat al Bellavista Milan, Anaïs Chamorro. 

Històric de partits oficials:
2013/14 (Preferent): CE Sabadell - PBB La Roca   2-3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada