dimecres, 3 de desembre del 2014

Primera catalana, jornada 11

La pluja, la protagonista


Nombroses suspensions en els tres grups de Primera catalana femenina, on la pluja i les turmentes varen tenir la majoria de protagonisme en els camps catalans. A pesar d'això, molts partits es varen poder disputar amb normalitat i avui teniu el resum de la onzena jornada de la categoria.

La EF Montcada va disputar l'únic partit del Grup III a Granollers. 

Al Grup I, els cinc primers es troben separats per sols cinc punts. At. Camp Clar es posa en el liderat, amb 24 punts, després de vèncer al CE Pubilla Casas per 1-0, fent caure a les de L'Hospitalet a la quarta plaça, amb 20 punts. Conquereix la segona plaça provisional, amb 22 punts, el CF Molins de Rei que va donar compte del CD Riudoms per 4-0. El At. Vilafranca va empatar al camp del CD La Cava, caient a la tercera plaça, amb 22 punts i el Sant Vicenç AE, ara cinquenes amb 19 punts va entrebancar-se amb el CF Suburense per 0-1. Les vallesanes del Sant Cugat Esport, van guanyar amb solvència 5-1 al CF Icomar i segueixen sisenes, amb 16 punts.

En el Grup II, segueix líder, ara amb 25 punts, el Soses femení, que va batre al CE Manresa per 0-2. Les segones, amb 22 punts son el CS Juan XXIII que va fer un gran partit per vèncer al CE Seagull per 6-2, i en quarta plaça, amb 21 punts, segueix la UD La Planada, que en el derbi vallesà va batre per 0-2 al FC Sant Quirze, que cau a la vuitena plaça amb 17. El CE Mercantil, per la seva banda, va haver de suspendre el seu partit contra el CF Barceloneta, ja que la forta pluja va impedir poder jugar i el conjunt sabadellenc segueix així amb 12 punts.

Al Grup III, les afectacions climatològiques van fer suspendre La Salle Premià - Vic Riuprimer abans de l'inici i el CF Sant Julià de Vilatorta - AEC Manlleu, i es va poder jugar sols el partit que enfrontava a l'EC Granollers contra la EF Montcada, que va acabar amb un contundent 0-4 al marcador, que deixa a les vermelles amb 18 punts a dos de la segona plaça, ocupada per la UE Porqueres i a tres del líder AEC Manlleu. Van quedar doncs suspesos la resta dels tres partits que es disputaven.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada