divendres, 5 de desembre del 2014

Segona divisió Juvenil-Cadet 2014/15 (i II)

Els grups del Vallès i del nord


Si la setmana passada us vàrem radiografiar els dos dels grups de la categoria, els que contenen els clubs del Sud, Maresme i Barcelonès, aquesta setmana us presentem els altres dos grups de la categoria, on cada un dels campions pujarà i en cas de ser un filial ho farà el segon classificat. En cas de renúncia, sempre ho aconseguirà el millor segon amb més puntuació per partit disputat.


La majoria dels equips vallesans els trobem al Grup III, composat per sols 12 equips, ja que ha vist la retirada d'Europa SC, CD Llano i CF Martorelles abans de l'inici de lliga, en un grup amb forces canvis, ja que molts dels seus equips han anat a parar al Grup II. Segueixen en el grup, CE Sabadell B, PBB La Roca B, UCF Santa Perpètua, CF Palautordera, en canvi, provenen del Grup II de la passada temporada, EF ViladecavallsCE Mercantil. Del Grup IV procedeixen tres clubs, del Bages i Berguedà, com son CF Santpedor, CE ManresaCE Puig-reig i estrenen categoria en el grup tres equips, el CE Sant Celoni del Vallès Oriental, les andorranes de l'ENFAF, i el CE Berga.

I acabem amb el grup IV, composat per 15 equips, pertanyents a Osona, Moianès i Girona, on continuen de la passada campanya al grup l'AEC Manlleu, UE Centelles, UE Cabanes, Vic-Riuprimer B, Sant Esteve d'en Bas, OAR Vic, UE Seva i CE MoiàVa baixar, ja que va renunciar a Primera divisió, el Parroquial Santa Eugènia, que va fusionar el seu A i el B que jugava en aquest grup per a tenir la seva base a la categoria, com també va baixar el CF Torelló, un dels altres equips que aquesta temporada disputa la lliga. Son nous a la categoria el CE Pontenc B, CF Llers, FC Pradenc, UE Vila-Sacra i CF Pont de Molins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada