dijous, 4 de desembre del 2014

UD La Planada

Aposta per el creixement


La UD La Planada continua una temporada més apostant per el futbol femení i a més aquesta campanya, a part del seu històric sènior, afegeix a l'estructura de l'entitat un filial sènior i un Cadet-Infantil per a intentar nodrir sense tants mals de cap el primer equip, intentant captar a jugadores més joves per a tenir plantilles més àmplies.



Actualment l'equip disputa els seus partits en el Municipal de La Roureda, ja que el seu camp, el Municipal La Planada - Can Deu es troba en obres per a posar gespa artificial. Segurament a partir del Febrer de 2015, l'equip ja podrà gaudir de les seves pròpies instal·lacions on esperem que el club verd i carbassa celebri molts èxits, començant per el primer equip de l'entitat, que segueix en zona alta del Grup II de Primera catalana, com és habitual en les últimes temporades. La continuïtat de la plantilla permet una estabilitat que fa que l'equip no necessiti grans períodes d'adaptació i que puguin competir amb efectivitat des de la primera jornada. 


La samarreta dels 50 anys del club.

A la base, el filial ocupa places de la zona alta al Grup III de Segona catalana, en un equip composat per bastants jugadores amateurs, però que inclou a quatre juvenils i dues cadets amb qualitat per participar en alguns partits amb el primer equip. El Cadet-Infantil, per la seva part, té en plantilla a quatre jugadores en edat Cadet, cinc Infantils i dues Alevins, que permeten al club tenir una petita pedrera per el futur de la entitat, disputant ara aquest equip la Lliga de la seva categoria, en el Grup III, on a pesar de perdre els primers partits del campionat, es va aconseguir una victòria a domicili i setmana darrera setmana es veu una evolució en el joc de l'equip.


El Cadet-Infantil debutant aquesta temporada (Foto: Jordi Romagosa).

Més informació:
Web: www.udlaplanada.com
Twitter: @UDLaPlanada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada