dijous, 11 de desembre del 2014

UE Castellar

Les petites guerreres


La UE Castellar manté l'equip Aleví-Benjamí amb el que va recuperar la passada temporada el futbol femení a l'entitat, que per desgràcia havia desaparegut, però de nou la centenària entitat aposta per tenir a noies jugant amb la samarreta blanc-i-roja.


Si vé la temporada passada, el re-inici no va ser gaire prometedor, puix que l'equip no va poder guanyar cap partit de lliga, a final de temporada, i en el torneig Joan Cortiella, es va veure ja part de l'evolució de l'equip, quan varen aconseguir derrotar a la EF Barberà-Andalucía per 3-1 i deixar una excel·lent imatge, a pesar de caure contra el CE Sabadell i aconseguir la segona plaça del seu torneig, fet que va treure el mal gust de boca per la temporada sense victòries. Un altre fet destacable, és que una jugadora de l'equip, Maria Valero, va anar amb la Selecció comarcal a les trobades territorials que es van disputar a Salou, fent un bon paper. Una altre jugadora de l'entitat, Ana Hernández, també va assistir-hi, però en el seu cas jugava en un dels equips infantils amb nens.

Un equip amb molt futur a les botes (Foto: Jordi Romagosa).

Amb noves incorporacions, i sota les ordres de Jordi Perelló, l'equip ha preparat la temporada amb aires renovats, en una plantilla on hi han set alevins i tres benjamins. A pesar de l'inici de lliga amb derrota, a la primera jornada ja es va veure que l'equip tenia un altre caire aquesta temporada, i al segon partit a casa, sols els nervis van evitar que les castellarenques guanyessin el seu primer partit a la categoria, encara que es van quedar amb el bon gust de sumar el primer punt de l'equip. Tot canviaria a la jornada sis amb la victòria, àmplia, per 8-1 sobre la FE Grama, o amb la bona imatge a pesar de la derrota, que van deixar contra un dels equips favorits per l'ascens, el CE Mercantil. Poc a poc i amb bona feina, l'equip progressa adequadament.


Més informació:
Web: www.uecastellar.cat
Twitter: @UE_Castellar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada