dimecres, 10 de desembre del 2014

UFC Mirasol-Bacó - CF La Romànica 5-0

El líder s'imposa a un rival molt digne

Aquest passat diumenge, 7 de Desembre, es va disputar el partit que es va aplaçar a la primera jornada entre el CFU Mirasol-Baco i el CF La Romànica, en la Zona Esportiva Municipal Mira-sol a Sant Cugat del Vallès.

Bon partit el que es va veure a Mira-sol.

Els dos equips afrontaven el partit amb nombroses baixes, tant per alguna inoportuna lesió, com per compromisos al caure el partit en un cap de setmana de pont, però les dues esquadres van donar el nivell que estan demostrant durant la lliga. Després d'uns minuts de tanteig, van ser les locals les que van començar a prendre el domini del partit, que s'obriria al marcador amb el gol de falta de Marta Sagol, al minut 25, per repetir de nou i també de falta tres minuts més tard per a fer el 2-0, en un moment en que les visitants varen perdre una mica de vista el partit, preses dels nervis. Amb aquest resultat, i amb la sensació de que el partit encara no estava tancat, es va arribar al descans.

Al segon temps, les de Barberà van sortir amb una mica més d'empenta, però l'equip de Sant Cugat sabia que es jugava la possibilitat de seguir amb els mateixos punts que les líders, i Anna Vila va marcar un golàs, al minut 43, que va semblar sentenciar el partit. Llavors, a pesar de l'intent de reacció visitant, sols es varen veure dos gols més en el partit, ambdós de Júlia Sangüesa, un al minut 60 i l'altre a poc de la finalització del partit, al minut 68, per a posar el marcador final favorable a les verd-i-negres, amb el 5-0 al marcador.

Les jugadores locals, contentes per les sis victòries seguides.

Així doncs, l'inici de lliga de les jugadores de l'entitat de Mira-sol, és espectacular, havent sumat sis victòries en els sis primers partits que han disputat aquesta temporada, la primera que tenen un equip de futbol femení federat, i ocupen en aquests moments la segona plaça, amb 18 punts, empatades això si amb la UE La Palma de Cervelló en puntuació. Per la seva part, el CF La Romànica, amb cinc partits disputats suma set punts i ocupa la onzena plaça. L'altre equip del Vallès Occidental de la categoria, el CF Sant Pere Nord, n'ocupa la catorzena, impuntuades encara.

Dades partit: Patrícia Arner