divendres, 31 de gener del 2014

Juvenil-Cadet: resum de les categories

Un FC Barcelona intocable i molta lluita darrera


A Primera Juvenil-Cadet, a simple vista, tothom pensarà que pot ser una categoria tediosa quan veus al FC Barcelona líder, amb 42 punts aconseguits en les 14 victòries sumades en els 14 partits que ha disputat, però desprès d'elles, trobem un CD Sant Gabriel amb 37 punts, que ha conegut aquesta setmana per primer cop la derrota al camp del RCD espanyol per 2-1 i vuit clubs en sols 6 punts lluitant per aconseguir ficar-se en tercera i quarta plaça per accedir al Campionat de Catalunya a disputar cap a final de temporada.

El Juvenil del CE Sabadell, salvant una temporada difícil.

dijous, 30 de gener del 2014

Segona Catalana, jornada 14

Els favorits segueixen sumant de tres en tres


Pubilla Casas, Mercantil i ADEFB Ripollet sumen una nova victòria aquesta jornada, guanyant els seus partits i sumant tres punts més cada equip que no permet cap canvi a les tres primeres places del grup, deixant clar que seran els tres equips que es jugaran l'ascens i la segona plaça amb possible premi. L'equip que va patir més, va ser l'ADEFB Ripollet, que va suar de valent per guanyar 0-1 a la UD Gornal i deixar així al seu rival a 11 punts d'elles i evitar que se sumessin a la zona noble.


El CE Mercantil a l'any del centenari, lluita per l'ascens del seu Sènior.

dimecres, 29 de gener del 2014

Primera Catalana, jornada 16

El CD Sant Gabriel es distància


El partit més rellevant de la jornada va ser el que es jugava a Les Borges Blanques que va acabar amb una ajustada victòria visitant entre la ECF Les Garrigues i l'equip de Sant Adrià de Besòs, de la que vareu tenir una extensa crònica en aquesta web ahir, i que situa a les adrianenques amb tres punts d'avantatge sobre les segones, la EF Montcada que va guanyar al CE Seagull per 5-2. En quarta plaça, segueix la UD La Planada que va patir per guanyar 1-0 al FC Martinenc. A la zona baixa, dues places de descens semblen ja adjudicades a CJF Mollerussa i CE Òdena, però cinc equips volen evitar la tercera plaça en joc.


Crucial gol d'Aroha per aconseguir els tres punts.

dimarts, 28 de gener del 2014

ECF Les Garrigues - CD Sant Gabriel 2-3

Poc premi per al molt futbol que varen posar les locals

L’ECF Les Garrigues i el Sant Gabriel van protagonitzar un dels partits més transcendents de la jornada en la lluita pel lideratge del grup que va acabar amb un 2-3 a favor de les visitants que poc reflectia el que s'havia vist al terreny de joc.

El Sant Gabriel va guanyar tres punts d'or.

dilluns, 27 de gener del 2014

Preferent, jornada 16

Nou canvi de líder a la categoria


La inesperada derrota del CF Lloret a casa, on va caure davant la EF Bonaire per 0-1, combinada amb la victòria de la UE Vic al camp del CE Sabadell per un espectacular 3-5, propicia que ara de nou siguin les osonenques les que ocupin la primera plaça de la classificació, amb 35 punts i dos d'avantatge sobre les selvatanes. En tercera plaça, trobem al CF Pallejà, que va guanyar en l'últim minut al Bellavista-Milan per 2-1, amb tres menys que les líders, i a RCD Espanyol C i PBB La Roca que tenen 30 punts cadascunes. Cinc equips en cinc punts, disputant-se el campionat.


La UE Vic, recupera el liderat perdut.

diumenge, 26 de gener del 2014

CE Sabadell - UE Vic 3-5

Les arlequinades van caure en els minuts finals


El Sènior Femení del CE Sabadell, no va poder superar a la UE Vic, que necessitava guanyar per assaltar el liderat, i al final va cedir en els últims minuts, on les noies de Carlos Arean no varen poder aconseguir aturar les escomeses d'un equip que està fet per optar per el títol de Preferent i el consecutiu ascens de categoria, que es va acabar emportant els tres punts cap a la capital d'Osona guanyant per un espectacular 3-5.

Arantxa va posar per davant temporalment a les arlequinades.

dissabte, 25 de gener del 2014

La Prèvia: CE Sabadell - UE Vic

Les segones classificades visiten Olímpia


Dur compromís el que tenen les noies de Carlos Arean i Carlos Ortega aquest diumenge, a les 12.15 al seu feu, amb arbitratge de Fèlix Colomer i contra la UE Vic, un equip amb una plantilla de luxe que ja no sols pensa només en l'ascens, si no en adjudicar-se el títol de Preferent.

-
CE Sabadell - UE Vic

divendres, 24 de gener del 2014

Amistós: CF Pardinyes - Andorra 6-0

Derrota de les pirinenques en un partit per testar el nivell de la selecció


La Federació Andorrana de Futbol fa un pas més en el creixement del futbol del petit país dels Pirineus i en el futbol femení del país, amb la creació de la selecció sènior andorrana, que va debutar ahir, en el seu primer partit internacional, en un amistós contra l'equip lleidatà del CF Pardinyes, que disputa la lliga de categoria Preferent de la Federació Catalana de Futbol.

Debut de la selecció sènior andorrana (Foto cedida per la FAF).

dijous, 23 de gener del 2014

CD Badia del Vallès

Un Infantil-Aleví per tornar a començar

El CD Badia del Vallès tradicionalment ha tingut equips de futbol femení i de la ciutat sempre han sortit un bon número de jugadores, algunes amb força qualitat, però la passada temporada, l'entitat ja es va quedar sols amb un sènior femení i a finals de temporada, l'equip es va desfer per diverses circumstàncies. Aquesta campanya 2013-14, el club va tornar a intentar-ho i al final va aconseguir organitzar un equip, de base, un Infantil-Aleví que avui mereix la nostre atenció.


Avui coneixem al futbol femení del CD Badia.

dimecres, 22 de gener del 2014

Segona Catalana, jornada 13

S'arriba a mitja lliga amb tres clars candidats al títol


Els tres primers classificats varen aconseguir la victòria en els seus respectius partits, amb molta solvència per part del CE Mercantil, i amb més dificultats ADEFB Ripollet i sobretot el CE Pubilla Casas, que va anar al camp del Finsobe a guanyar 0-1 i despullar de possibilitats de títol a les de Granollers.


Enorme polivalència la de Júlia Teixidó (Foto: Jordi Romagosa).

dimarts, 21 de gener del 2014

Primera Catalana, jornada 15

La EF Montcada dona un cop d'emoció a la lliga


Derrota del CD Sant Gabriel en la seva visita a Can Sant Joan, en un partit dels que sorprenen des del primer minut i emoció a la lliga, ja que ara entre les líders, les de Sant Adrià i les terceres, les pròpies vermelles, hi han sols tres punts de distància. En segona plaça, segueix la ECF Les Garrigues, que va batre en el derbi al Lleida Esportiu per un clar 4-1.

la EF Montacada, en alça (Foto: Arxiu).

dilluns, 20 de gener del 2014

Preferent, jornada 15

S'arriba a mitja lliga amb tot en joc


A la zona alta, sols quatre punts separen a les líders, un CF Lloret que va patir per guanyar al fanalet vermell, Santa Eugènia per un ajustat 2-1, de les cinquenes classificades, un CF Pallejà que va empatar 2-2 a casa contra un altre equip que està a la pomada per l'ascens, la PBB La Roca.

La lliga arriba al seu equador (Foto: Roger Benet).

diumenge, 19 de gener del 2014

CE Sabadell - EF Bonaire 2-0

El treball porta a l'equip a una nova victòria


El Sènior femení del CE Sabadell va superar a la EF Bonaire per 2-0 en el partit de la quinzena jornada, que tancava la primera volta de la Lliga, i ho va fer en un partit molt equilibrat, que es va decidir per petits detalls que van fer que les arlequinades aconseguissin sumar els tres punts en un partit on la igualtat va ser la nota dominant.


Les arlequinades varen donar una bona imatge (Foto: Jordi Romagosa).

dissabte, 18 de gener del 2014

La prèvia: CE Sabadell - EF Bonaire

Derbi vallesà per seguir sumant


Aquest diumenge, a les 12.30, el CE Sabadell rep a la EF Bonaire al Poliesportiu Olímpia de Sabadell, en un encontre pertanyent a la categoria de Preferent, on  Martí Lázaro xiularà un derbi entre els dos equips de les co-capitals del Vallès Occidental, amb molta igualtat entre les dues esquadres, situades en novena i desena plaça respectivament, separades per sols dos punts.

-
CE Sabadell FC - EF Bonaire

divendres, 17 de gener del 2014

Juvenil-Cadet: CE Sabadell - Santa Eugènia 3-0

Les arlequinades sumen tres punts molt importants


Les noies de Xavi Sanmiquel tornen a guanyar desprès de cinc desafortunats partits on no van poder fer-ho, i ho aconsegueixen davant un rival al que s'havia de guanyar per no complicar-se la vida acostant-se a la zona baixa de la classificació. El Parroquial Santa Eugènia venia a Sabadell a sumar per allunyar-se del descens, però no va aconseguir el seu objectiu.

L'equip va mostrar una gran actitud i lluita (Foto: Roger Benet).

dijous, 16 de gener del 2014

Segona Catalana: CF Ripollet - CF Finsobe 1-0

Les locals aconsegueixen una victòria molt treballada

El CF Ripollet rebia aquest diumenge al migdia a les quartes classificades, un CF Finsobe que intentava sumar tres importants punts per no perdre distància amb les primeres places desprès de que el comitè de competició els donés per perdut el partit que varen disputar contra l'ADEFB Ripollet en els despatxos, però no varen poder superar la voluntat i les ganes locals, perdent per un ajustat 1-0.

Tres punts per al CF Ripollet en un partit molt ajustat.

dimecres, 15 de gener del 2014

Primera Catalana

La EF Montcada perd el seu primer partit aquesta temporada


Catorze jornades han calgut per doblegar a les vallesanes aquesta lliga, i ha hagut de ser el filial del Lleida Esportiu el que guanyés a l'últim equip invicte de la categoria, per un ajustat 1-0 en el partit que varen disputar el passat dissabte 11 de Gener. UD La Planada, per la seva part, va guanyar per 5-0 a la UE Tàrrega i el FC Sant Quirze del Vallès va sumar tres punts més davant el CE Manresa, guanyant un partit que perdien per 0-2 al minut 44.

El FC Sant Quirze segueix en cinquena plaça.

dimarts, 14 de gener del 2014

Preferent, jornada 14

Els cinc primers, separats sols per quatre punts


La UE Vic tenia un compromís contra un equip de la zona mitja-baixa de la classificació, però no va poder trencar el 0-0 al camp de la EF Bonaire i cau del liderat,, mentre dos dels seus perseguidors, PBB La Roca guanyava amb contundència a l'At. Prat per 5-0 i el CF Lloret també sumava a domicili els tres punts en el seu desplaçament al camp del Bellavista Milan, guanyant per 2-5, cosa que les converteix en les líders de la classificació. Per la seva banda, el CF Pallejà perdia 3-1 a Santpedor i es queda a sols dos punts del liderat a pesar d'ocupar la quarta plaça. A la zona baixa, Bonaire, Sabadell i Santa Eugènia aconsegueixen sumar un punt, però no canvia la classificació.


dilluns, 13 de gener del 2014

Parroquial Santa Eugènia - CE Sabadell 3-3

Un punt a pesar de tot


El Parroquial Santa Eugènia va rebre la visita del CE Sabadell en un duel on els dos equips van lluitar per sumar els tres punts i on al final es varen haver de conformar amb un, amb un resultat final de 3-3, força injust per el que es va veure sobre la gespa, però força valuós per a les arlequinades, que van veure com els xiulaven tres penals en contra durant el partit.

Natalia va aturar un dels tres penals.

dissabte, 11 de gener del 2014

La prèvia: Santa Eugènia - CE Sabadell

Desplaçament a Girona per a les arlequinades


Aquest diumenge, el CE Sabadell intentarà sumar en el partit que disputen al camp del Santa Eugènia, aquest Diumenge, 12 de gener, a les 17 hores contra les locals, un equip gironí que ocupa la quinzena plaça classificatòria i que està obligat a sumar per a no perdre opcions de lluitar per les posicions de permanència, les quals es troben a cinc punts per sobre d'elles, en un partit que xiularà Sergio Jiménez.

-
Santa Eugènia - CE Sabadell FC