diumenge, 30 de març del 2014

At. Riudeperes - CE Sabadell 0-6

Contundent victòria arlequinada


Les noies del Sènior del CE Sabadell femení necessitaven una victòria en el seu desplaçament aquest cap de setmana i l'aconseguien, amb contundència, davant un rival directe, les seves immediates perseguidores, un At. Riudeperes a les quals varen derrotar de manera contundent per 0-6.

Ruth va marcar el seu 12è gol aquesta lliga.

dissabte, 29 de març del 2014

La prèvia: At. Riudeperes - CE Sabadell

Visita a un rival directe per la salvació


Aquest diumenge, 30 de Març, i a les 19 hores, el CE Sabadell sènior femení visita el camp del CF At. Riudeperes amb la obligació d'aconseguir puntuar, puix que s'enfronten a un rival directe per la salvació, que a pesar de trobar-se a nou punts de les arlequinades, es poden trobar amb algun problema en cas d'estar afectades per els descens compensats.

-
At. Riudeperes - CE Sabadell FC

dimecres, 26 de març del 2014

Primera Infantil: CE Manresa - CE Mercantil 0-2

A falta d'una jornada, es proclamen campiones


El CE Mercantil de Francesc Rodila guanya la lliga del Grup II de Primera Infantil amb una victòria 0-2 al camp de les seves màximes rivals, aconseguint així guanyar el campionat de lliga i accedir directament a les semi-finals del Campionat de Catalunya.

Títol mercantilista l'any del centenari (Foto: Jordi Romagosa).

diumenge, 23 de març del 2014

CE Sabadell - CF Pardinyes 1-2

L'efectivitat visitant fa que els tres punts marxin cap a Lleida


En un partit amb el joc bastant igualat, les arlequinades no varen poder sumar davant un Pardinyes que a pesar de les baixes amb les que va venir a Sabadell, va saber aprofitar les seves oportunitats i va sumar tres punts més seguir a la zona alta de la classificació de Preferent.

Partit molt lluitat que va caure del cantó visitant (Foto: Silvia Alonso).

dissabte, 22 de març del 2014

La prèvia: CE Sabadell - CF Pardinyes

Amb ganes de sumar


El CE Sabadell FC rep aquest diumenge la visita a Poliesportiu Olímpia del CF Pardinyes de Lleida, a les 12.15 en un partit que serà arbitrat per Pablo Horacio, assistit en bandes per en Àngel Pérez i Héctor Badillo.


-
CE Sabadell - CF Pardinyes

dijous, 20 de març del 2014

Juvenil: EF Barberà Andalucía - CE Sabadell B 3-2

L'encert cara a porta va decidir els tres punts


Dissabte es disputava el derbi entre els dos equips del Vallès Occidental de Segona divisió juvenil-cadet, Grup III, la EF Barberà Andalucía i el filial del CE Sabadell, on el resultat final, acosta a les vermelles a la tercera plaça ocupada actualment per les arlequinades, que veuen com s'escapa el sots-campionat.


Paula Álvarez va ser cabdal per a aconseguir els tres punts.

dilluns, 17 de març del 2014

Juvenil: CE Sabadell - CF Pallejà 5-0

Les arlequinades sumen tres punts més amb poc patiment


Les penúltimes classificades visitaven Olímpia i això obligava a les locals a no confiar-se i sumar els tres punts en joc, per a poder seguir sumant e intentar aconseguir quedar a la zona mitja-alta aquesta temporada, un bon premi per a un equip que ja suma vuit jornades sense conèixer la derrota.


El Sabadell va superar clarament les seves rivals.

diumenge, 16 de març del 2014

RCD Espanyol - CE Sabadell 3-0

Dura derrota davant un gran rival


Difícil missió la que tenien les noies de Carlos Arean d'arrancar un punt de la ciutat esportiva Dani Jarque, i a pesar de que a la primera part van tenir algunes opcions, una de les davanteres locals, Nerea Gómez, va posar per davant al seu equip, i a la segona part, la calderina Andrea Gómez, que va estar pletòrica durant tot el partit, va marcar dos gols més que van donar els punts en joc a les de casa.

Derrota a pesar d'un partit seriós.

dissabte, 15 de març del 2014

La prèvia: RCD Espanyol C - CE Sabadell

Matinar per intentar sumar


Aquest diumenge, 16 de Març, a les 09.00 del matí, el CE Sabadell femení visitarà la ciutat esportiva Dani Jarque, per a visitar al RCD Espanyol C en partit corresponent a la 22ena jornada de lliga, en un partit que serà arbitrat per Marc Segarra.

-
RCD Espanyol C - CE Sabadell FC

divendres, 14 de març del 2014

Primera Catalana

Tres campions que ascendiran a Preferent


La Primera Catalana es compon de tres grups amb 16 equips cada grup, on els campions ascendeixen a la categoria superior, Preferent. Avui us desgranem una mica els tres grups i els equips amb més possibilitats d'ascens, així com els equips que apunten que poden quedar segons i jugar la Copa Catalunya, sens dubte un bon premi per una bona temporada a la categoria. També farem un repàs als clubs que poden perdre la categoria i anar a parar a l'infern de Segona Catalana, on sols tornen els equips més valents.


Una categoria que requereix esforç i competitivitat (Foto: Pedro Salado).

dijous, 13 de març del 2014

Primera Juvenil, jornada 19

Els equips vallesans caminen ferm cap a la permanència


Com era força previsible, el Cerdanyola FC va guanyar al camp del FC Martinenc, fanalet vermell i que té la salvació a 19 punts, i en canvi el CE Sabadell va sorprendre desprès d'arrancar un empat al camp de les terceres classificades, que les permet seguir molt lluny de la zona de descens.

Bon partit, amb gol inclòs, d'Alba Castro (Foto: Jordi Romagosa).

dimecres, 12 de març del 2014

Segona Catalana, jornada 19

El CE Mercantil descansa, s'escapen les seves rivals


Aquesta jornada, les sabadellenques tenien jornada de descans i cap dels seus dos rivals directes, va fallar. El CE Pubilla Casas, tenia per la seva part un dels derbis de l'Hospitalet, però va batre al FC Can Buxeres per un plàcid 5-0, mentre que la ADEFB Ripollet, visitava a les seves veïnes del CF Ripollet, les quartes menys golejades del grup, i van tenir el mèrit de golejar per 2-7.

Maria Fernanda no va poder aturar la piconadora industrial.

dimarts, 11 de març del 2014

Preferent, jornada 21

La categoria de les sorpreses


L'enfrontament directe entre els dos equips que encapçalen la lliga, feia esperar que altres rivals directes tornessin a recuperar esperances per al títol, però la jornada va concloure amb diverses sorpreses que us desgranem a continuació, i el cap de la categoria, no va canviar, amb l'empat entre la UE Vic i el RCD Espanyol C.

El CF Pallejà torna a veure a la vora l'ascens (Foto: Jordi Romagosa).

dilluns, 10 de març del 2014

FC Sant Quirze - CE Òdena 7-1

Partit molt complert per part local


Les mussoles aconsegueixen sumar tres punts més, aquest cop contra el CE Òdena, i sota l'arbitratge de Joan Rodríguez Portolés, en un partit on pràcticament varen segellar els punts necessaris per a aconseguir la permanència, zona a la qual li treuen ja 20 punts i ho van fer demostrant que tenen equip per acabar la lliga més amunt del que estan.

Bonic detall de la plantilla cap a la seva companya.

dissabte, 8 de març del 2014

Segona Catalana

Set grups de competició molt diferenciats


La Segona divisió catalana, la composen una barreja d'equips molt heterogènia, que inclou equips acabats de formar, equips amb veteranes que van a gaudir cada setmana del seu partit de futbol, d'equips que han caigut de Primera catalana buscant el retorn a la categoria que elles consideren del seu nivell i d'algun filial formant jugadores per el seu primer equip. Pugen les campiones de grup i si calen equips per completar els grups de Primera catalana, els millors segons de la competició.

Thaynara, pot aconseguir l'ascens amb l'ADEFB Ripollet (Foto: Roger Benet).

divendres, 7 de març del 2014

Primera divisió Juvenil-Cadet

Amb el títol de Lliga decidit, emoció per entrar al Campionat de Catalunya


18 jornades disputades i encara 12 partits en joc, i amb el FC Barcelona aplanant als seus rivals, havent sumat 18 victòries, amb 95 gols a favor i sols 3 d'encaixats (2 d'ells contra el Pubilla Casas), i amb 10 punts d'avantatge sobre un CD Sant Gabriel que ocupa la segona plaça, l'interès de la competició passa per conèixer els equips que entraran a acompanyar a les blau-granes a les semi-finals del Campionat de Catalunya.

Gran nivell del Cerdanyola FC i del CE Sabadell (Foto: Jordi Romagosa).

dijous, 6 de març del 2014

Segona divisió Juvenil-Cadet

Sols quatre equips tocaran la glòria de l'ascens


58 equips es varen inscriure aquesta temporada per a competir e intentar aconseguir el salt a Primera divisió, però sols les campiones dels quatre grups en que es divideix la Segona divisió Juvenil-Cadet, aconseguiran jugar la temporada propera a la màxima divisió de la categoria. Avui, toca un petit anàlisi dels grups que composen aquesta competició i dels futurs rivals de dos equips vallesans com son el Cerdanyola FC i el CE Sabadell, que estan competint al més alt nivell.

Any de transició per al CE Mercantil (Foto: Jordi Romagosa).

dimecres, 5 de març del 2014

Categoria Cadet-Infantil

La categoria més desconeguda


Per a molta gent, aquesta és la categoria més desconeguda del futbol femení català, però és una bona sortida de formació per als clubs on no hi han suficients noies per a tenir un equip en categoria infantil i tampoc per a posar-les en un juvenil. Es tracta d'una categoria que es disputa en futbol-7, previ a poder competir contra juvenils o inclòs en primers equips, en la qual es varen inscriure 36 equips que van ser repartits en tres grups de competició, on les campiones de grup i el millor segon classificat, accediran a disputar el Campionat de Catalunya.


dimarts, 4 de març del 2014

Primera divisió Infantil-Aleví

Una categoria que millora cada temporada


Tres grups de 12 equips composen actualment la Primera divisió Infantil-Aleví, on 36 equips lluitaran per estar a les semifinals del Campionat de Catalunya, encara que sols els tres campions i el millor segon ho aconseguiran. A la part baixa diversos equips lluiten per no ser els dos últims classificats, que les enviaria a Segona divisió.

El CE Mercantil lluita per accedir al Campionat de Catalunya.

dilluns, 3 de març del 2014

Segona divisió Infantil-Aleví

Cinc grups i 70 equips en competició


Una categoria de contrasts, amb alguns equips on algunes noies comencen per primer cop a tocar una bola i amb altres noies que porten gairebé vuit anys jugant-hi, composen aquesta categoria, on aquesta temporada s'ha incorporat un bon nombre d'equips, que han sigut repartits en cinc grups de competició. Pujaran a primera divisió els campions de cada un dels grups.

Categoria amb molt de futbol (Foto: Jordi Romagosa).

diumenge, 2 de març del 2014

Categoria Aleví-Benjamí-Prebenjamí

Una categoria desigual amb tres dominadors clars

Aquesta setmana, al haver descans en el futbol base per el carnaval, tindrem uns quants reportatges sobre les categories del futbol català, amb un petit anàlisi de totes elles i començarem amb les més petites, una categoria que ha anat creixent i que està en estudi com reformar-la per a fer més interessant e igualada la lliga, per les diferències que hi han actualment en els tres grups de competició que hi han actualment.

Les més petites també juguen a futbol (Foto: Jordi Romagosa).

dissabte, 1 de març del 2014

Juvenil: Cerdanyola FC - CF Pallejà 6-0

El Cerdanyola encamina la seva permanència


Les verd-i-blanques rebien a un dels equips que pràcticament ha firmat el seu descens fa setmanes i ho feien amb la obligació de signar els tres punts per a poder seguir sumant i sentenciar el més aviat possible la permanència, i ho varen aconseguir batent per 6-0 a un CF Pallejà que a pesar de la seva voluntat, en cap moment varen poder fer front a les vallesanes.


Nerea Delgado va tornar sota l'arc verd-i-blanc (Foto: Jordi Romagosa).