diumenge, 27 d’abril del 2014

CE Sabadell - PBB La Roca 2-3

Sense encert de cara a porta


El CE Sabadell afrontava la visita de les quartes classificades amb molta motivació per a poder donar la sorpresa i aconseguir un resultat positiu per a sumar i acostar-se a la zona mitja de la taula en un final de temporada on tenen ja la permanència a les seves mans.

dissabte, 26 d’abril del 2014

La prèvia: CE Sabadell - PBB La Roca

Ens visita un equip aspirant a l'ascens


El CE Sabadell femení, rep aquest dissabte 26 d'Abril, a les 20.00 hores al poliesportiu Olímpia a la Penya Blanc-i-blava de La Roca, un potent equip amb aspiracions d'ascens, actuals quartes classificades de la categoria i sota l'arbitratge de Carlos López Buendia, assistit en bandes per Andreu Ballester i Nicole Crespo.

-
CE Sabadell - PBB La Roca 

dijous, 17 d’abril del 2014

1 de Maig, jornada del futbol femení

La segona edició en marxa


Aquest proper 1 de Maig, se celebra la segona Jornada de futbol femení, que es farà en 14 seus diferents. Com la temporada passada, es faran diverses activitats durant el matí, totes elles GRATUÏTES per a que les noies de 6 a 16 anys gaudeixin d'un matí esportiu amb altres nenes de la seva edat. Us deixem el cartell de Sabadell i tota la informació de la Jornada.


A Sabadell es farà a les Pistes Josep Molins, al camp de Futbol de la Escola de Futbol Sabadell, i comptarà amb la organització de la FCF i col·laboració de diverses entitats i clubs del Vallès Occidental.

Si us voleu apuntar, podeu trobar tota la informació al cartell que us adjuntem, i la butlleta d'inscripció a: BUTLLETA, la qual te la pots imprimir (en blanc i negre també serveix), omplir i enviar a sabadell@fcf.cat on t'apuntarem.

Tindrem aigua per a totes les nenes i una samarreta de la jornada per a les 120 primeres inscrites per venir a divertir-se el matí del 1 de Maig. Us hi esperem!

dilluns, 14 d’abril del 2014

Juvenil: Cerdanyola FC - Reus Deportiu 0-3

Derrota davant un bon rival


El Cerdanyola FC rebia la visita del Reus Deportiu, un equip que està lluitant per intentar aconseguir conquerir la quarta plaça de la lliga per a disputar la Copa Catalunya, objectiu que tenen actualment a sols un punt, lloc que ocupa el RCD Espanyol, i va sumar els tres punts en aquest desplaçament, guanyant per 0-3 i demostrant tenir un equip excel·lent.

El Cerdanyola no va poder superar a un gran rival (Foto: Jordi Romagosa).

diumenge, 13 d’abril del 2014

CF Santpedor - CE Sabadell 2-2

Repartiment de punts en un partit molt entretingut


En el partit corresponent a la 26ena jornada de Lliga, s'enfrontaven les locals, un CF Santpedor en una zona molt tranquil·la de la classificació i un CE Sabadell que segueix sumant per intentar acabar la temporada a la part mitjana de la taula i que va acabar amb un empat, 2-2, que no va deixar content a cap dels dos equips.



Yaiza Muñoz, del juvenil, va jugar amb el primer equip.

divendres, 11 d’abril del 2014

La prèvia: CF Santpedor - CE Sabadell

Difícil camp per visitar


Aquest dissabte, 12 d'Abril, es disputa a les 16.30 hores el partit corresponent a la 26ena jornada de Lliga de Preferent femenina, que enfrontarà al CF Santpedor amb el CE Sabadell en un partit en el que xiularà en Lluís Ballonga, assistit per Marçal Antúnez i Germán Sánchez a les bandes.

-
CF Santpedor - CE Sabadell

dimecres, 9 d’abril del 2014

Juvenil: FC Barcelona - CE Sabadell 4-0

No poden amb les líders


El juvenil A del CE Sabadell visitava la ciutat esportiva Joan Gamper per enfrontar-se a les líders, un FC Barcelona que portava les 22 jornades del campionat comptant per victòries els seus partits, i que aquest passat dissabte, sumava una victòria més en aquesta impressionant ratxa que les manté líders, amb 12 punts sobre les segones classificades, el CD Sant Gabriel.

El CE Sabadell no va poder puntuar (Foto: Roger Benet).

dimarts, 8 d’abril del 2014

Primera Catalana, jornada 25

Tot igual a dalt, canvis a la zona baixa


A falta de sols cinc jornades per acabar el campionat, les posicions finals ja es van entreveient. Si a la zona alta, opten tres equips per la plaça d'ascens i per la de Copa Catalunya, a la zona baixa son quatre equips els implicats en la lluita per eludir la última plaça de descens, ja que a part de CFJ Mollerussa i el CE Òdena, que aquesta jornada certificava el descens, les últimes cinc jornades estaran molt interessants en la zona de perill.

Sant Gabriel segueix al liderat (Foto: Pedro Salado).

diumenge, 6 d’abril del 2014

CE Sabadell - CE Llerona 4-2

Victòria molt treballada de les arlequinades


El Sènior arlequinat va fer un gran partit, tot i haver de jugar amb 78 minuts amb una jugadora menys, i va acabar guanyant per 4-2 un partit que va començar marcant dos gols en nou minuts i que desprès va haver de dosificar l'avantatge davant un rival que va intentar-ho tot però que no va estar encertat davant de porta.

Victòria lluitada i merescuda per les locals (Foto: Jordi Romagosa).

dissabte, 5 d’abril del 2014

La prèvia: CE Sabadell - CE Llerona

Tres punts per seguir consolidant la permanència


El CE Sabadell rep aquest diumenge 6 d'Abril a les 12.15 hores, en les seves instal·lacions d'Olímpia al CE Llerona, en partit corresponent a la 25ena jornada de lliga, en un partit xiulat per Marc Padrós assistit en bandes per Javier Fermín i Juan Carlos Martínez.

-
CE Sabadell - CE Llerona

dijous, 3 d’abril del 2014

Primera i segona catalanes

Quan queda poc per el final de lliga, es van esclarint les posicions


A Primera Catalana, sols tres equips aspiren ja a l'ascens, mentre que a la zona de descens, quatre equips lluiten per evitar la única plaça que queda lliure. En canvi, a Segona Catalana, cada cop queda més clar la plaça d'ascens i el segon classificat jaurà d'estar calculadora en mà i esperant renúncies per intentar el salt de categoria.


dimarts, 1 d’abril del 2014

Juvenil: CE Sabadell - RCD Espanyol 1-0

Excel·lent feina amb premi


Aquest passat dissabte, es disputava a Olímpia el partit corresponent a la 22ena jornada de Lliga de Primera divisió juvenil entre el CE Sabadell i el RCD Espanyol, amb tres importants punts en joc, i que al final van quedar-se en mans de les locals amb un ajustat 1-0.

Tres punts més per a les arlequinades que les acosta a la zona alta.