dilluns, 19 de gener del 2015

EE Guineueta - CE Sabadell 1-1

Un empat que sap a poc

El CE Sabadell es va presentar al Complex Esportiu de la Guineueta amb la convicció de que arrancaria els tres punts davant un rival de la zona baixa, necessitat de punts i amb el descens prou a la vora per tenir la necessitat de sumar imperiosament.

Ja des de bon inici, les noies de Carlos Arean van tenir el domini del joc, en un partit on Sandra Sofia, jugadora recentment incorporada al filial de l'entitat, va demostrar força nivell per jugar en el primer equip de forma regular, fent que les baixes que té l'equip es notin una mica menys. L'equip arlequinat va demostrar bastant bon joc, però no es va transformar en gols, just el que dona les victòries a un equip, fins que en el minut 19, un xut dur de Desi va estavellar-se al pal i Lorena recollís la pilota per marcar sense la oposició de Maria, ja batuda. A partir d'allà, domini vallesà, excepte el gol local, a la mitja hora de joc quan Lucia Letícia va recollir una bola que es perdia per la línia de fons per fer una passada-xut cap a la porteria sabadellenca i fer el 1-1, amb el que es va arribar al descans.

El segon temps va començar també amb domini arlequinat, però amb el pas dels minuts, les oportunitats visitants varen anar produïnt-se en menys ocasions, passant a ser un partit més lent, on les sabadellenques aconseguien portar el pes del partit, però on es trobaven una defensa segura a partir dels tres quarts de camp, que els impedia progressar amb facilitat. Per part de les locals, algun contracop aïllat va ser el bagatge ofensiu d'un equip que es conformava amb el punt que podia aconseguir i que les allunyava un punt més del descens.

Amb aquest resultat, el CE Sabadell cau a la vuitena plaça, amb 22 punts en els 14 partits que ha disputat, a 14 del liderat i 10 per sobre de la primera plaça de descens. Per la seva part, el Cerdanyola FC, va batre al CD Fontsanta-Fatjó per 1-3 i segueix en segona plaça, a tres punts de la PBB La Roca que va vèncer a la EF Bonaire per un contundent 0-6.