dissabte, 10 de gener del 2015

Prèvia: CE Sabadell - EF Bonaire

Derbi en un moment complicat


Aquest diumenge, 11 de Gener, es disputa el derbi entre el CE Sabadell i les egarenques de la EF Bonaire, a la ciutat esportiva Olímpia, a les 12.15 hores en un partit que xiularà Álvaro Tallón, acompanyat d'en Marc Valero i Víctor Cárceles a les bandes, corresponent a la catorzena jornada de lliga.

-
CE Sabadell - EF Bonaire

El partit arriba en un moment poc agradable per als dos equips. Les locals, desprès de l'accident que varen patir al desembre, estan faltes de partits i de forma, tenint encara pendents els 15 minuts finals del partit que no van poder acabar al camp del Santa Eugènia i el partit com a visitant al camp del FC Sant Pere Pescador, ocupant la setena plaça, amb 20 punts en 11 partits, comptabilitzats.

La EF Bonaire, abans de les festes nadalenques, van fer un canvi a la banqueta, desprès de la derrota per 3-2 a casa del fanalet vermell i amb el debut de Xavi Estévanez a la banqueta, van aconseguir una victòria davant un difícil CE Sant Gabriel C per 3-2 i un empat en un partit pendent, 1-1 contra el Sant Quirze de Besora. Aquests quatre punts han tret a les egarenques del descens directe, situant-les en tretzena plaça, amb 11 punts en 13 partits, però empatades amb la entitat del Bisaura, que ja ocupa plaça de descens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada