dissabte, 17 de gener del 2015

Prèvia: EE Guineueta - CE Sabadell

Visita a un rival complicat


El CE Sabadell, visita aquest diumenge, 18 de Gener de 2015, a les 12.00 hores del migdia, en partit corresponent a la quinzena jornada de Lliga, a la Escola Esportiva Guineueta, un equip que va començar la temporada amb una plantilla amb moltes cares noves però amb la il·lusió de recuperar-se del descens de Segona nacional que va patir la temporada anterior, i que ha hagut de lluitar per anar escapant de la zona baixa de la classificació.

-
EE Guineueta - CE Sabadell

Les barcelonines, ocupen la dotzena plaça de la categoria, amb 13 punts sumats en els 14 partits disputats, sols un punt per sobre de la zona de descens, fet que fa que per elles sigui molt important sumar en aquest partit. Tenen la menor marca realitzadora de la categoria, amb 19 gols anotats, i la quarta pitjor defensa, amb 37 gols encaixats.

L'equip, després de començar la lliga amb tres derrotes consecutives, ha sumat en el llarg de la lliga tres victòries, dues d'elles a casa contra Santa Eugènia i CE Llerona, i quatre empats, tres d'ells a casa, incloent contra el Cerdanyola FC, segones classificades. A casa, també acumulen tres derrotes.

Les arlequinades, que ja van sumant efectius després del desembre negre que han patit, van jugar els minuts que els quedaven al camp del Santa Eugènia on varen caure per 1-0 i jugaran el seu partit aplaçat al camp del FC Sant Pere Pescador el proper dimecres 21 a les 20.30 del vespre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada