dimarts, 16 de desembre del 2014

Preferent, Jornada 12

Moltes sorpreses aquesta jornada

Arribem a la jornada 12 i segueix la PBB La Roca en el liderat, desprès de la seva ajustada victòria en el feu del CE Sabadell, per 0-1 (Crònica), però aquesta setmana augmenta fins a tres els punts que treu a les segones classificades, un Cerdanyola FC que va empatar a casa contra el At. Prat per un espectacular 3-3.

La PBB La Roca comença a escapar-se al capdavant de la classificació sumant 29 punts, per 26 del Cerdanyola FC, i traient encara més punts sobre les terceres classificades, un FC Sant Pere Pescador que va caure al camp del CE Sant Gabriel C per 1-0 i es queden les gironines ara amb 22 punts. En quarta plaça queda el CF Pallejà, que va empatar al camp del CFF Tortosa Ebre, i que suma 21 punts, quedant-se per darrera, CE Sabadell i CE Sant Gabriel C que n'acumulen 20. En zona tranquil·la, CF Pardinyes, que va guanyar al CF Santpedor i suma 17 punts, At. Prat i CFF Tortosa Ebre, que també sumen els mateixos punts.

A la zona calenta de la classificació, hi havia un emocionant CD Fontsanta-Fatjó - Santa Eugènia, en un partit on les visitants van aconseguir la victòria per 3-5, posant-se en desena plaça amb 17 punts i deixant a les del Baix Llobregat amb 14. S'apodera de la dotzena plaça la UE Sant Quirze de Besora, que va haver d'esperar al minut 86 un gol d'Alba Moreno per vèncer a la EE Guineueta, sumant les del Bisaura 10 punts i deixant la tretzena plaça per a les barcelonines, que en sumen nou. Més enfrontaments directes es van veure, com el que citava al CE Llerona amb la EF Bonaire, aconseguint les locals la seva primera victòria de la temporada, per 3-2 amb tres gols d'Anna Molet que deixava a les egarenques a la catorzena plaça amb set punts i a les de Les Franqueses amb tres punts a pesar de ser el fanalet vermell, separats ambdós equips per el CF Santpedor que en suma quatre.